מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחלת הנשיקהאביב01/07/2013
שלום
עד לא מזמן לא הייתי בטוח לאיזה צד אני שייך ומשהו כמו 3 חודשים (לא יודע בדיוק את התאריך) קיימתי יחסי מין עם גבר, הוא גמר כשהוא בתוכי אך עם קונדום (לא בהסכמה). ב16.4 קיימתי שוב יחסים אבל הפעם הייתה גמירה בחוץ (כל התהליך לפני הגמירה היה עם קונדום). בכל מקרה החלטתי שזה לא הכיוון שלי והתחלתי לצאת עם מישהי, עשיתי 2 בדיקות קומבו בביה"ח- אחד ב23.5 ואחד ב23.6 שניהם יצאו שליליים. אני וחברה שלי קיימנו יחסים עם קונדום ואני גמרתי כל הפעמים בחוץ. עם זאת לא עברו 3 חודשים מהמגע המיני האחרון עם הגבר וחברה שלי חלתה, ממה שזה נראה עכשיו זה מחלת הנשיקה.
ראיתי באינטרנט שיכול להיות שאחד התסמינים להדבקות הוא סימנים של מחלת הנשיקה, אני ממש ממש ממש לחוץ שהרסתי לה את החיים בגלל טמטום שלי לפני כמה חודשים ואני לא יודע מה לעשות, יש סיכוי שהוא הודבקה? יש סיכוי שאני חולה והבדיקה לא גילתה את זה?
היא עשתה בדיקות דם לראות אם זו באמת מחלת הנשיקה, האם המדדי דם שמופיעים במחלת הנשיקה יופיעו גם במקרה של המחלה המדומה (במקרה של הידבקות)? אשמח לתשובה מהירה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלת הנשיקה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`01/07/2013אין שום סיבה והצדקה לחששות שלך. אתה נבדקת לפני למעלה משבעה שבועות לאחר החשיפה ויצאת שלילי אז סימן שלא נדבקת מן הארוע ההוא שממילא נשמע כארוע שבו לא יכולת להדבק. העובדה שהחברה שלך מפתחת מחלה שדומה למחלת הנשיקה אחרי ששכבת אתה אינה מעידה לכן על שום דבר שקשור להדבקה!! אתה מרוב רגשות אשמה על מה שקרה לך נכנס לחרדה ללא כל הצדקה עניינית.
אז תרד מזה ותחזור לחברה שלך בלי בעייה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתשובה לשאלה הזו מאוד חשובה לי
אביב01/07/2013בבקשה התייחסו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעכשיו ראיתי את התשובהף תודה!
אביב01/07/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)