מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה בתוצאת בדיקה .....שגיא09/07/2013
פרופ שלום ביצעתי בדיקת איידס מהירה בקליניקה פרטית וזאת התשובה שקיבלתי....
"הריני מאשר כי יוני יוני ביצע בדיקת איידס ונמצא שלילי לנוגדני hiv ונמצא שלילי.
הבדיקה בוצעה בשיטת hiv 1/2 stat pak. לבדיקה זו גישות של 99.98 לגילוי נוגדנים לhiv.
הבדיקה מאושרת על ידי מנהל התרופות בארה"ב fda ובעל אישור אמ"ר בישראל
התוצאות אינן מייצגות את מצב הנבדק ברגע הבדיקה."
כמה שאלות לי אליך...
האם אתה מכיר בדיקה זו?
האם ניתן לסמוך עלייה?
והאם היא ברמת דיוק של בדיקת מעבדה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נ.ב
שגיא09/07/2013והאם רמת הרגישות שלה כזו גבוהה למה לא משתמשים בה במקום בדיקת מעבדה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנ.ב - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`10/07/2013אני מכיר את הבדיקה והיא אמינה בהחלט.
הבדיקות שנערכות במרכזי הבדיקות לא פחות רגישות ואמינות ונבחרו עי משרד ההבריאות על סמך מכלול רחב יותר של דרישות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת לא ברור
שגיא10/07/2013מה זאת אומרת מכלול גדול יותר של דרישות?
אז עדיף לבצע במרכזי הבדיקות או שהערכה שביצעתי איתה את הבדיקה מספיק אמינה?
איני מכיר את החברה של הבדיקה ואת המחקרים שעשו עלייה לכן איני יודע מה רמת אמינות הקיט הזה... ומקווה שאתה מכיר ותוכל להרגיע אותי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שגיא13/07/2013לא ענית לי אשמח לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה להתייחסות..
שגיא14/07/2013מה זאת אומרת מכלול גדול יותר של דרישות?
איני מכיר את החברה של הבדיקה ואת המחקרים שעשו עלייה לכן איני יודע מה רמת אמינות הקיט הזה... ומקווה שאתה מכיר ותוכל להרגיע אותי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לתשובתך...
שגיא16/07/2013הגבתי לתשובתך אשמח להתייחסות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי את תשובתך
שגיא17/07/2013מה זאת אומרת מכלול גדול יותר של דרישות?
איני מכיר את החברה של הבדיקה ואת המחקרים שעשו עלייה לכן איני יודע מה רמת אמינות הקיט הזה... ומקווה שאתה מכיר ותוכל להרגיע אותי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי את תשובתך - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`17/07/2013על מנת לאשר בדיקה משרד הבריאות מעמיד שורה של דרישות שאין להם קשר ישיר לנבדקים אלא נוע על מנת לודא מיומנות ואחריות החברה המייצרת את הערכה.
לגופו של עניין הבדיקה מהימנה ואין סיבה לפקפק במהימנותה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)