מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הידבקות באיידס מרוק בעיןד``ר מרגלית לורבר10/07/2013
שלום,
היום שוחחתי עם ידיד שלי (הוא הומו) ונתז של רוק מפיו נכנס לי לעין. האם ניתן להידבק כך באיידס? (נניח שהוא נשא)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חידוד השאלה
פחדנית10/07/2013בהמשך להודעתי הקודמת,
כחצי שעה לאחר אותו מקרה, שטפתי את עיני במים פושרים-חמימים - דבר שהכאיב לי מאד בעין והפך אותה לאדומה עד כה.
אני מקווה שלא תרמתי יותר לסיכוי להדבקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחידוד השאלה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`10/07/2013אין כל סיכוי להדבק באופן שאת מתארת. כללית אין גם הדבקה מרוק שכן ברוק יש חומרים שמנטרלים את הנגיף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחידוד נוסף, שאלה נוספת
פחדנית14/07/2013ראשית, תודה על תגובתך המרגיעה.
שנית, היום קרה לי מקרה דומה שוב (כנראה שאתה פוחד ממשהו אתה שם לב אליו יותר מאשר כשאתה לא פוחד ועדין אודה לך אם תתייחס בכל זאת לשאלתי בכובד ראש - נכון אני קצת נודניקית, אבל זה נובע מפחדנות). אז מה שקרה היום כך קרה... היום פגשתי מכר שלי (גם הוא הומו, אך מהזן המעט יותר בעייתי, הוא דוגמן ועובד בתעשיית הפורנו לגאים). וכשהוא דיבר איתי זה קרה שוב - נתז של רוק שלו נכנס לי לעין אלא שבשונה מפעם קודמת, הפעם, מעט לפני שנפגשנו נכנס לי משהו לעין וגירדתי אותה אד שהיא האדימה. היות ונדמה לי שעיניים הן איבר עדין ורך תהיתי אם הפעם עדין אפשר להישאר רגועים.
תןדה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההומופוביה - זה מדבק?
יותם16/07/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני דווקא ממש לא אלא ש...
אישה17/07/2013נכנס לי לראש ג'וק הבהלה מאיידס. אם תתעמק בפורום הזה תראה שזו לא ההודעה הראשונה שלי ותאמין לי שזה ממש לא נעים לחיות בפחדנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחידוד נוסף, שאלה נוספת - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`17/07/2013לא אין כל אפשרות של הדבקה ממה שאת מתארת. אני חוזר על מה שאמרתי כבר- הרוק של נשא אינו מדביק כי יש חומרים ברוק שמנטרלים את הנגיף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)