חשש מאיידס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשש מאיידס
    יוני
    13/07/2013

שלום רב דוקטור !
    לפני כעשרה ימים שכבתי עם נערה (מוצא רוסי-טטרי) בלי קונדום היום לנו שני אקטים של 15 דקות בערך - שאלתי אותה עם היא נקייה היא אמרה שכן ויש לה גם שני ילדים . 8 ימים לאחר מכן החלו לי הסימפטומים הבאים - תחושה כללית רעה, נזלת , שיעול , כאב בצידי הצוואר , שרירי צוואר תפוסים , כאב קל בבית השחי , כאבי אוזניים חולפים , חום 36.5 , חולשה - יש לציין שיומיים לפני הסימפטומים האלה ישנתי עם המאוורר דלוק על כיוון הראש החזה והבטן ואני זוכר שקמתי בלילה ההוא וקפאתי נורא . וגם 5 ימים לפני הסימפטומים הייתי כל יום ברכב עם עמית שלי לעבודה שהיה לו גם סיפטומים כאלה - נסענו עם מזגן דלוק והוא התעטש הרבה לידי - השאלה שלי היא האם יש לי לחשוש מאיידס ולעשות משהו בהקדם יש לציין גם שכל המקרה הזה קרה בחו׳ל ולא בארץ ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשש מאיידס

הוספת תגובה

• חשש מאיידס - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    13/07/2013

כל מה שאתה מתאר מעיד על כל מחלה שגרתית כמו שפעת ובשום פנים אין ליחס את מכלול הסימנים לאיידס! אין בשלב זה משהו מיוחד לעשות שכן הזמן לטיפול מונע-72 שעות לאחר החשיפה- חלף. אם אתה רוצה להיות בטוח שלא נדבקת בכל זאת, אין ברירה אלא ללכת להבדק 7 שבועות לאחר החשיפה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך חשש

יוני
    13/07/2013

החום עלה ל- 37.5 ויש גם דלקת גרון - להיבדק אני בטוח יבדק כשיגיע הזמן . השאלה עכשיו היא מה הסיכויים שלי להידבק לאחר סיטואציה וסימפטומים אלה ? האם עליי לפחד ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך חשש - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    17/07/2013

לא אין כל סיבה לחשש!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו