הדבקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הדבקה
    רוני
    14/07/2013

ביקשתי מגבת במלון לאחר שחייה בבריכה, ניגבתי את הפנים ואת הגוף, לאחר מכן איבחנתי שיש על המגבת בחלק העליון שני כתמי דם קטנים שהיו נראים לי טריים, האם ישנו סיכון של הדבקה שאכן ניגבתי את הפנים שלי ואולי זה פגע בריריות של העיניים ו/ או הפה
    ז"א במידה והדם הטרי נכנס לי לעיין, הסתכלתי לאחר מכן במראה ולא ראיתי עלי פצעים או כתמי דם, כך שלא נראה לי שזה היה ממני
    מה הסיכון?
    שאלתי את הפקידת קבלה שהביאה לי את המגבת טוענת שלא יכול להיות כי יצא מהרתחה, אז אולי בין לבין באיזה שלב מסוים נפל על זה טיפת דם מאדם זר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הדבקה

הוספת תגובה

• הדבקה - אפשר תשובה

רוני
    15/07/2013

אגב - קוטר כתמי הדם בערך כס"מ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הדבקה, אפשר תשובה ודבר נוסף...

רוני
    17/07/2013

הדם היה טרי וודאית. אותם כתמי דם שאני חושש שנגעו לי בריריות העיניים או הפה בעת שניגבתי את הפנים. נא עזרתכם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הדבקה - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    17/07/2013

אין כל סיכוי להדבקה בדרך זאת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו