מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בנושא איידסדונה15/07/2013
שלום לכם תחילה אני מודה לכם אתם מאוד מרגיעים בתשובות שלכם מקווה שתענו לי בהקדם אני די חרדה.
עשיתי בדיקת hiv אחרי 84 ימים מיום המגע התשובה שקיבלתי שלילית
האים הזמן מספיק והאים התשובה תקינה מאז אני נשמרת ולא באה במגע מיני בלי אמצעי הגנה
אשמח לתשובה מהירה אני מאוד חרדה
מודה לכם מאוד
דונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך לשאלתי
דונה15/07/2013האים זה אומר שאין לי איידס ושאני לא צריכה לעשות בדיקה נוספת
תודה ויישר כוח
אשמח אם תענו על שתי השאלות בתשובה אחת תודה רבה לכם
אשמח אם תענו מהר אני נוסעת לחול ורוצה להיות רגועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה להודעתי
דונה16/07/2013שלחתם לי במייל שיש תגובה להודעתי אך צר לי איני רואה שום תגובה מלבד מה שכתבתי לכם אשמח שתשלחו לי תגובה להודעתי
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בנושא איידס - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`17/07/2013הבדיקה מהימנה ואין צורךבאמצעי הגנה מחשש שנדבקת כבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהhiv
דונה18/07/2013תודה לכם על התשובה במהירה אך לא כל כך הבנתי אותה
אשמח לדעת בברור שאין לי hiv כי בתשובה כתבתם הבדיקה מהמנה ואין צורך להשתמש באמצעי הגנה מחשש שנדבקת כבר פחדתי מהמשפט מחשש שנדבקת כבר אני רוצה תשובה שאין לי hiv כך ארגע לגמרי אני מזכירה עשיתי בדיקה 84 יום מיום המגע והתשובה שלילית
אשמח לתשובה חד משמעית שאין לי את המחלה
אני עדיין חרדה
אשמח לתשובה מהירה וחד משמעית שאין לי את המחלה
תודה רבה לכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)