מחלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחלות
    עליזה
    17/07/2013

דוקטור תודה רבה לך אתה הבן אדם הכי מרגיע שיש!.דיברתי עם עובדים של הוועד למלחמה באיידס ותיארתי להם את כל המצבים שתיארתי לך והם אמרו בעניין הדם כמוך שאין מצב להדבקה.בעניין המין האוראלי אמרו שקיים חשש נמוך מאוד להדבקה.וגם בעניין החדירה.במרפאת לווינסקי גם אמרו לי אותו דבר על העניין עם ההדבקה דרך הדם שהיא לא סבירה ובעניין החדירה שהיא מסוכנת.בפורום מחלות מין אמרו לי גם אותו דבר על ההדבקה דרך הדם שהיא אינה סבירה מחצ'קון ובעניין החדערה שהסיכוי להדבקה כמעט אפסי ובפורום מחלות זיהומיות אמרו לי שהדבקה מפצע קטן ומטיפת דם לעין סבירה אך קטנה מאוד ובעניין החדירה שהסיכוי נמוך מאוד להדבקה.אני רואה שאתה מתמחה ספציפי למחלה הזאת ויודע הכל עליה ומתמחה ואני סומכת על דבריך.אתה חושב שאני בחרדה עצומה לפי מה שהבנתי יש איזה המלצה שאתה יכול לתת לי כדי להתמודד עם החרדה הזאת?כי גם אחרי שהרוב אמרו לי בעניין החצ'קון שאיו סיכוי להדבקה עדיין אני חוששת ואז משרשרת לי במוח את כל אירועי העבר שנראים לי "מסוכנים" ונכנסת להיסטריה ומחשבות שליליות.החרדה הזאת הורסת לי את סדר יומי ושגרת חיי ופוגעת לי בתפקוד כי אני חושבת על זה המון ביום יום.תודה ולילה טוב אמח לתגובה אתה עושה עבודת קודש כל טוב לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחלות

הוספת תגובה

• אם תשגעי את המערכת

יותם
    22/07/2013

המערכת תשגע אותך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחלות - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    23/07/2013

כפי שאמרתי לך קודם- את זקוקה לטיפול נפשי שיעשור לך להשתחרר מהחרדה! אין דרך אחרת וללא הטיפול תמשיכי לשגע את עצמך , את הרופאים ואת הסביבה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לפרופסור

עליזה
    23/07/2013

פרופסור מצטערת על ההטרדה אני באמת פועלת מתוך חרדה ולא בכוונה רעה וחושבת לקבל טיפול תרופתי אבל בגלל שאני קוראת באינטרנט כל כך הרבה יש לי בלאגן בראש.כי ראיתי שד"רה מרגלית רשמה שמחיכוך איברים כן אפשר להידבק באיידס.אני מאוד מבולבלת וחרדה.כי יש כל כך הרבה מחלוקות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו