מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- וידוא נושא שנשאל בעבר, חשוב לי מאודאביב18/07/2013
בעבר לא הייתי סגור על עצמי ובערך בסביבות מרץ ביצעתי יחסי מין עם גבר, הם היו מוגנים עם קונדום אבל האדם גמר כשהוא בתוכי (עם הקונדום אבל לא בהסכמה..) ב16.4 ניסיתי שוב, עוד פעם מוגן אבל האדם גמר בחוץ.
הבנתי שזה לא הכיוון שלי וקיימתי יחסים עם עמיתה לעבודה (יחסי מין מוגנים עם קונדום וגמירה בחוץ).
ביצעתי מאז המפגש האחרון שלי עם הגבר 3 בדיקות איידס בביה"ח של משרד הבריאות שהבנתי שהם בדיקות קומבו ( HIV 1, 2 AB'S + P24 AG) אחד ב22.5, 23.6 ו16.7 שלושתן יצאו Negative. יש סיכוי שנדבקתי בHIV למרות שהבדיקות אמרו שלא? (חשוב לציין שמשהו לפני חודש בערך, שבועיים אחרי יחסי המין עם העמיתה לעבודה שמעתי שהיא חלתה בEBV AN)
אשמח לתשובה בהקדם
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה?
אביב22/07/2013?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבדיקות מוכיחות שאין הדבקה
Bio22/07/2013והיה מיותר לשלם על קומבו שמכילה גם בדיקת אנטיגן הנגיף שמופיע רק לאחר שבועיים שלושה...
הבדיקות שלך יוסיפו להיות שליליות גם אם תמשיך לעשות.
רק בריאות וזהירות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבדיקות מוכיחות שאין הדבקה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר23/07/2013הבדיקות שביצעת שליליות , נעשו במועד ובמערכת הסטנדרטית המקובלת בארץ - קומבו
לפיכך ברור שלא הדברת ואין קשר למחלת הנשיקה של בת זוגך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח שמנהל הפורום יענה גם... תודה
אביב23/07/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוידוא נושא שנשאל בעבר, חשוב לי מאוד - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`23/07/2013אתה שלילי ואין כל חשש לתשובה שגוייה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)