מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מת מפחד!!!עמית22/07/2013
שלשום בחור מצץ לי. היה חיובי לאיידס. לא ההיתה חדירה ולא מצצתי לו. האם אני צריל כרגע לחשוש ? האם לעשוצ בדיקה? מה לגבי יחסי מין עם אשתי???"בבקשה תשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קודם כל
Bio22/07/2013תרגע, לא קרה שום דבר! גם אם הוא נשא, הנגיף אינו מהווה סכנה דרך הרוק, תחשוב על כך שזוגות שבהם יש נשא ואישה בריאה למשל מתנשקים חופשי ואין כל הדבקה.
באופן רשמי ואני מאמין שכל רופא כמעט שתשאל יגיד לך שאין כל סיכון אם מצצו לך.
מאחר ואתה בחרדה ובלחץ, קודם כל תבין שלא יתכן שנידבקת!
אם החרדה שלך נמשכת אני מציע לעשות בדיקה- לא כי אתה באמת צריך- אלה כי החרדה מטבעה עלולה להמשיך.
לפני 5 שנים קרה לי אותו דבר (רק שאני לא נשוי..) עשיתי בדיקה (מיותרת לחלוטין) שיצאה שלילית ואני בריא לגמרי היום. הדבר הראשון שאני ממליץ לך הוא להפטר מהחרדה....מקווה שזה מרגיע אותך בינתיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופסור צבי
עמית23/07/2013תודה רבה!!!! אשמח גם לקבל תגובתו של פרופסור צבי למיקרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמת מפחד!!! - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`23/07/2013אין כל סיבה לדאגה ואין צורך ללכת להבדק!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)