מת מפחד!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מת מפחד!!!
    עמית
    22/07/2013

שלשום בחור מצץ לי. היה חיובי לאיידס. לא ההיתה חדירה ולא מצצתי לו. האם אני צריל כרגע לחשוש ? האם לעשוצ בדיקה? מה לגבי יחסי מין עם אשתי???"בבקשה תשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מת מפחד!!!

הוספת תגובה

• קודם כל

Bio
    22/07/2013

תרגע, לא קרה שום דבר! גם אם הוא נשא, הנגיף אינו מהווה סכנה דרך הרוק, תחשוב על כך שזוגות שבהם יש נשא ואישה בריאה למשל מתנשקים חופשי ואין כל הדבקה.
    באופן רשמי ואני מאמין שכל רופא כמעט שתשאל יגיד לך שאין כל סיכון אם מצצו לך.
    מאחר ואתה בחרדה ובלחץ, קודם כל תבין שלא יתכן שנידבקת!
    אם החרדה שלך נמשכת אני מציע לעשות בדיקה- לא כי אתה באמת צריך- אלה כי החרדה מטבעה עלולה להמשיך.
    לפני 5 שנים קרה לי אותו דבר (רק שאני לא נשוי..) עשיתי בדיקה (מיותרת לחלוטין) שיצאה שלילית ואני בריא לגמרי היום. הדבר הראשון שאני ממליץ לך הוא להפטר מהחרדה....מקווה שזה מרגיע אותך בינתיים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפרופסור צבי

עמית
    23/07/2013

תודה רבה!!!! אשמח גם לקבל תגובתו של פרופסור צבי למיקרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מת מפחד!!! - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    23/07/2013

אין כל סיבה לדאגה ואין צורך ללכת להבדק!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו