חשש מהדבקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשש מהדבקה
    מבוהלת מאד!!!
    24/07/2013

שלום לחברי הפורום. סליחה על התגובה המאד ארוכה ומפורטת. אני פשוט מעט מבוהלת ומנסה לדייק בתיאוריי בכל הנוגע למה שחוויתי היום מוקדם יותר על מנת לקבל תשובה מדויקת ככל שניתן.

לפני כשש שעות וחצי חוויתי חוויה חדשה ומאד מביכה – בריחת שתן.
    בעקבות כך נכנסתי לחדר שירותים ציבוריים שהיה מטונף וניסיתי להחליף שם את הלבנים שלי, אלא שכל כך נלחצתי מכל הסיטואציה, שבדרך עשיתי את כל טעות היגיינית אפשרית:
    כשניגבתי מעט את האסלה לפני השימוש נגעתי בה בטעות, הבחנתי בכך כשחתך טרי באצבעי החל לשרוף מנוזל שנגע בו.
    כשהסרתי את מכנסיי הם נפלו לרצפה ונרטבו (הרצפה הייתה רטובה לא יודעת מאיזה נוזל) ולאחר מכן התהלכתי עם מכנסיים רטובים באזור הישבן והמפשעה.
    החלפתי תחתונית כשידי עדין לחות מ"תאונת" הנגיעה באסלה.
    כשהסרתי את הלבנים המשומשים זרקתי אותם אל הרצפה לתוך שלולית ששוב אין לי מושג של מה ולא הייתה לי ברירה אלא להרים אותם ושוב חשתי צריבה בחתך שבידי (אני כוססת ציפורנים כך שתמידית ישנם חתכים בצדי ציפורניי).
    לסיום החוויה הלא נעימה הזו, ממש כשבאתי לצאת מהשירותים קיבלתי שיחת טלפון ובהיסח הדעת לא התעכבתי לשטוף את ידיי ויצאתי מהתא במנוסה. בעודי משוחחת (כמה שניות לאחר כל החוויה הנוראית בתא השירותים) נגעתי במצחי בידיי שעדיין היו לחות מ"תאונת האסלה" ולאחר שהרמתי תחתונים רטובים מעצמי ומשלולית לא מזוהה וכאינסטינקט פוצצתי חצ'קון שנתקלה בו אצבעי ואף גרוע מכך בסוף השיחה (כ 2 דק' לאחר מכן), שוב בהיסח הדעת הכנסתי גם את אחת מאצבעותיי לפה.

מאחר ואין לי מושג עד כמה אני אמורה להיות מבוהלת, בחרתי באפשרות להיות מבוהלת נורא! ומאחר ויש לי נטייה לחשוב על הגרוע מכל, לפני שאני פונה למיון ומבקשת קוקטיילים, אני פונה אליכם. רציתי לדעת אם במידה והנוזלים שנגעתי בהם בחדר השירותים היו נוזלי מין למשל של אדם נשא, האם הם יכולים להיות מדבקים באחת מהסיטואציות שתיארתי לעיל: במגע עם חתך לא סגור, במקרה בו פוצצתי חצ'קון ביד שנותרה עדין לחה מאותו נוזל ומן הסתם פצעתי את עורי, במגע עם תחתונית שהשתמשתי בה ונשארה בשימוש לכמה שעות לאחר מכן, בכך שהכנסתי אצבע לפה.
    כמו כן הייתי שמחה לדעת תוך כמה זמן הנגיף האימתני הזה "חי" או מדבק מחוץ לגוף גם שהוא עדין מצוי בנוזל (משמע לא בסביבה יבשה)

כשניסיתי לחפור קצת באינטרנט קראתי פוסט של רופא (פורום אחר) שכל עוד העור לא בריא, יש סיכוי לנגיף לחדור למחזור הדם – אוי גוואלט. באתר של הועד למלחמה באיידס מצוין שהדבקות מתאפשרת רק לאחר מגע ממושך ובמידה מסוימת של המצאות הנגיף.. מה זה אומר??

הצילו!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשש מהדבקה

הוספת תגובה

• בבקשה שמישהו יענה לי

מבוהלת נורא
    25/07/2013

אוטוטו חולפים להם 72 שעות בהן ניתן לקבל טיפול מונע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו