לפרופסור צבי בלבול נוראי!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לפרופסור צבי בלבול נוראי!!!!
    עמית
    25/07/2013

שלום פרופסור

לאחר שקיבלתי ממך תשובה שאין חשש מhiv אם אני הנמצץ ואין צורך להיבדק קיבלתי במקביל במספר פורומים תשובות מכמה רופאים שקיים סיכון להידבקות. הבלבול הזה פדוט הורג אותי !!!! ולא מבין למה הדעות חלוקות בנושא הזה. אני נשוי ורוצה להמשיך לקיים יחסי מין עם אשתי בשלווה ובבטחה. אני מזכיר שלא נהייתה חדירה ולא מצצתי לו. בבקשה עזור לי ליישב את הנושא הזה . למה כל רופא סובר אחרת כאשר גם בוועד למלחמה באיידס וגם במרפאת לוינסקי טוענים שהסיכוי אפסי ואין חשש כלל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• האנשים שאומרים לך דעות שונות

BIO
    25/07/2013

מסתמכים על ידע מיושן וישן או שאינם בקיעים בנושא!
    אל תשאל אף אחד יותר, יש שקרים בלי סוף בנושא, העובדה היא: רוק לא מדבק- אם אתה נמצצת אתה לא נידבקת!
    בכדי שתרגע אל תבדוק בפורומים נוספים, תזכור שהתשובות שלהם פשוט לא נכונות
    ובנוסף אם החרדה ממשיכה תתייעץ אם מישהו מהוועד או הרופא שלך אם כדאי לך לעשת בדיקת קומבו שתרגע סופית. ושוב- לא נדבקים ככה אין לך כלום!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!!!!

עמית
    25/07/2013

משתדל להרגע למרות שאני מרגיש שהחיים שלי נגמרו!!!!
    לא מצליח להוריד את הנושא הזה מהראש!!!!
    ככ פוחד וחושש. אני נשוי ויש לי ילדים. העובדה שנמצצתי עי נשא קברה את חיי!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תאמין לי שאני מבין

BIO
    25/07/2013

אני עברתי אותו דבר לפני 5 שנים! התנשקתי ונמצצתי ע"י נשא ויותר מזה, והתגלה שהוא נשא רק אחרי זה, הייתי בחרדה מיותרת כל כך, חרדה לא עוזרת בכלום! הרופאים אמרו שאין שום דבר ובאמת כך היה, הבדיקה הייתה שלילית ואני בריא כמו לפני כן!
    תבקש לעשות בדיקת קומבו אם אתה בחרדה כל כך קשה, תגיד לאישתך שאתה לא רוצה לקיים יחסי מין מאחר ויש לך דלקת בדרכי השתן ואתה מחכה לרופא שיבדוק זאת, ככה תוכל להרגע ולעשות את הבדיקה ברוגע שתוכיח לך שאתה בסדר גמור!
    העובדה שנשא מצץ לך לא משנה דבר, אי אפשר להדבק ככה, לא אפשרי!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בירור קטן

עמית
    25/07/2013

אשמח לדעת מה הרקע שלך ואם אתה חלק מהפורום? סליחה על השאלות המטרידות האלו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רקע

Bio
    26/07/2013

סטודנט לביולוגיה
    בנוסף יש לי ידע משאלות ששאלו רופאים בכירים מאמריקה בפורומים, השאלה שלך נשאלה מאות פעמים ואותה תשובה ניתנה, אותו מקרה שתארת בדיוק.
    אני עונה על סמך נסיון מהעבר ובעיקר מתוך הנחה שצריך להכנס לפרופורציות כאשר מדובר במקרים כאלה.

שים לב שיש אתרים עם אינטרסים להפחיד בכוונה והם מרוויחים על כך כסף!!!
    הם בונים על החרדות שלנו כי ככה נכנס יותר לאתר שלהם, לא אציין את השמות של אותם אתרים אבל זו הסיבה שאמרתי לך שפשוט אין טעם להכנס אליהם.
    ובנוסף- גם שאתה שואל רופא עליך לוודא שהוא מסתמך על הידע הרפואי המעודכן, אם הוא מקריא לך מספר משנות ה 80 זה באמת לא יעזור בכלום, ולא רק בקשר לHIV.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך!!!

עמית
    26/07/2013

תודה רבה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רקע - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    31/07/2013

אין כל סיכוי להדבק ממין אוראלי אם אתה הנמצץ. כל השאר קשקוש בלבוש ומעיד על בורות וחוסר מקצועיות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו