הידבקות באיידס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הידבקות באיידס
    שאול
    27/07/2013

הייתי אצל נערת ליווי בחול ונגעתי לה בציצי וברגליים וזה.. וסיכמנו על מציצה. היא הלבישה על איבר מיני קונדום מהמועדון (הקונדום היה שלה, לא שלי) ולפני שהיא התחילה למצוץ אז התחרטתי ויצא בסוף שהיא לא מצצה לי. זאת אומרת, היא רק הלבישה עליי את הקונדום ואחרי רגע ביקשתי ממנה להוריד אותו, ולא היה בו נוזל זרע- לא שלי ולא של מישהו אחר)
    לאחר כמה שעות בלילה התחיל לי כאב גרון ועכשיו יש לי כאב גרון כאבי בטן וחום וקראתי שזה התסמינים של איידס לאחר ההדבקה.
    ממה שראיתי הקונדום היה סגור, אבל בהנחה שהקונדום היה משומש יש סיכוי להידבק באיידס בצורה כזו? והאם תסמיני ההידבקות באיידס באים לידי ביטוי ממש כמה שעות לאחר ההידבקות?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הידבקות באיידס

הוספת תגובה

• תסמיני ההדבקה

BIO
    27/07/2013

מגיעים לפחות אחרי שבוע, מה שמוכיח שהתסמינים שלך נובעים מחרדה זמנית ולא קשורים לשום נגיף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הידבקות באיידס - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    31/07/2013

אין כל סיכוי שנדבקת על פי התאור שלך. כל מה שישש לך זאת חרדה מהדבקה ולא הדבקה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו