בדיקה וחרדה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקה וחרדה
    אלקס
    01/08/2013

אני נשוי ויש לי ילד בן שנתיים וחצי אבל לפני שהתחתנתי היו לי יחסי מין רבים לא מוגנים -לא הייתי יודע משהו על איידס רק אחרי שמצאתי בגוף שלי כמה לימפות מוגדלות פתחתי האנטרנט וקראתי והלכתי עשיתי בדיקה קומבו ויצא שלילי -ומאז אני חיי בחרדה כל הזמן מסתכל לילד ואני מפחד שהעברתי משהו למשפחה שלי -אפילו הבדיקה שלי שלילית -אני ממש סובל מחרדה ואני לא יכול לצאת מזה גם בגלל הלימפות שנמצאות אצלי -מפחד שהבדיקה סתם בדיקה ולא אמינה או צריך בדיקה אחרת אני מתעורר כל בוקר ואני רק חושב שאני אמות מזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקה וחרדה

הוספת תגובה

• בלוטות נפוחות

דני
    01/08/2013

שלום לך,
    אני אמנם לא רופא אבל אין לי ספק שמה שיענו לך הרופאים זה בדיוק מה שאני אענה לך, אם במהלך החודשיים האחרונים לא היה לך מגע מיני כלשהו בטח לא מוגן והבדיקה שעשית תקינה אז תשכח מאיידס ותפסיק להכניס את עצמך לחרדות מיותרות כי אחר כך יהיה לך קשה מאוד לצאת מהם..
    בקשר לבלוטות לך לרופא המשפחה ותבדוק באמצעותו במה מדובר..

רק בריאות..ותרגיע את עצמך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקה וחרדה - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    09/08/2013

כל מה שאתה מתאר היא חרדה מפני הדבקה למרות שלא נדבקת. הבדיקות השליליות הן הקןבעות ולא מה שהולך לך בראש!! על כן כל זמן שהפחד ממשיך להציק לך רצוי מאוד שתיגש לפסיכיאטר קבל טיפול שישחרר אותך מן הפחדים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו