מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשש מהדבקותמוטי05/08/2013
שלום לפני כ4 בחודשים שכבתי עם בחורה שאני מכיר ללא קונדום.
לאחר שבועיים בערך מהמגע היה לי במשך שבוע בערך חום וחולשה ללא שום תסמינים נוספים.( יש לציין שיומיים אחרי המגע המיני עברתי ניתוח טחורים)
נעשו לי ספירות דם ותפקודי כבד התפקודי כבד יצאו גבוהים ולאחר שהבראתי התיישרו חזרה. והספירות גם יצאו בסדר. האם יש חשש שנדבקתי? לאחרונה אני חושב על זה וזה דיי ככה מטריד אותי האם לעשות בדיקה? יש לי מן חשש כזה שדווקא אולי במרפאה אני אדבק אולי לא יחליפו מחט מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש מהדבקות - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`07/08/2013לגבי המרפאה והאפשרות להדבק שם-שכח מזה מפני שזה לא קיים!!
לגבי הסיפור שלך-אין שום דבר שמוכיח על הדבקה. אם אתה חושש שישנה אפשרות שנדבקת מאותה בחורה לאחר מגע מיני לא מוגן-לך לעשות בדיקה אבל אחרי 7 שבועות מן המגע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם שמרנים במיטה?
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)