מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשש מהדבקות באיידסאורי08/08/2013
שלום.. אני בן 22 בדרך כלל בריא. שכבתי עם 2 בחורות בטיול שאחרי הצבא בתאילנד-אני עדיין בטיול. אחרי ששכבתי עם הבחורה הראשונה (שלשום)שמתי לב שהיו בקונדום גווני צבע כחול-סגול.. האם זה מעיד על מחלת מין כלשהי? עם הבחורה השנייה שכבתי איתה (אתמול) ובאמצע האקט נקרע הקונדום.. מה הסיכוי שיהיה לי איידס בגלל שהוא נקרע..במידה ויש לה איידס? לאחר שהוא נקרע הייתי בתוכה כ20-30 שניות ורק אז שמתי לב שהוא נקרע.. לאחר שיצאתי ממנה לא שטפתי את האיבר המין. חשוב לי לציין שאיבר המין שלי היה עם מעט שריטות/שפשופים.. האם זה מעלה את הסיכוי להידבקות? הבחורה אמרה לי שאין לי מה לדאוג ושהיא עושה בדיקות כל 3 חודשים לפני חודש היא עשתה ויצא שלילי.. היא עושה בעוד חודשיים עוד בדיקות.. אבל אני לא יודע עד כמה אפשר להאמין לה.. מה הסימפטומים שאפשר לשער אם יש לי איידס לפני שאני עושה את הבדיקה בארץ? ותוך כמה זמן הם מופיעים?הבנתי שהסיכויים להידבק באיידס זה 1ל600 זה נכון? מתי לעשות את הבדיקה? איזה בדיקות לבקש מהרופא שלי חוץ מלאיידס? האם הבדיקה לאיידס אמינה? אני יודע שזה לא רציני לשאול על סיכויי הדבקות אבל עדיין אשמח לתשובה עד שאעשה את הבדיקה. מצטער על כל השאלות אני פשוט נורא לחוץ ומבולבל.. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד משהו שרציתי להוסיף
אורי09/08/2013לבחורה השנייה.. זאת שנקרע איתה הקונדום היו עיניים ממש צהובות. במידה ויש לה צהבת האם נדבקתי בטוח? עשיתי חיסונים לצהבת וטטנוס בטן עשיתי את החיסון הראשון והרופא אמר לי שזה תקף לחודשיים.. הבעיה היא שחודשיים כבר עברו..מהם הסימפטומים לצהבת ואיידס ותוך כמה זמן הם מופעים? מתי לעשות את הבדיקות כשאגיע לארץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהvהדבקה באיידס או בצהבת
צבי בנטואיץ11/08/2013גם אם היתה לה צהבת אין כל הכרח שנדבקת מפני שלא נדבקים כל כך בקלות וכן זה תלוי אייזו צהבת.
קיצורו של דבר אם אתה חושש צריך לעשות את הבדיקה 7 שבועות לאחר החשיפה-ואלה עברו כבר אז אתה יכול להבדק כבר עכשיו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשש מהדבקות באיידס - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`09/08/2013אין הצדקה לכך שתהיה כל כך לחוץ! מכל מקום הסיפור שלך לא ממש מעיד על זה שנדבקת! הסיכוי להדבק בנסיבות שתארת ובהנחה שהבחורה נשאית -מה שגם קרוב לודאי לא נכון- הוא לכל היותר 1 ל-400-500 שזה סיכוי לא גבוה כלל. הבדיקות של הקומבו בארץ מאוד אמינות ואפשר בהחלט לסמוך עליהן.
אני מאוד ממליץ לך לעסוק בפעילות גופנית קבועה דבר שיעזור לך מאוד להתמודד עם החרדות שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצהבת
אורי09/08/2013תודה רבה על התשובה.. יש לי עוד שאלה אחת.. הבחורה שנקרע לי איתה הקונדום.. היו לה עיניים ממש צהובות,לאור העובדה שאני בתאילנד סביר להניח שכן יש לה צהבת..במידה וכן יש לה צהבת האם נדבקתי בטוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי גרון
אורי26/08/2013שלום.. לפני 21 יום היה הסיפור שנקרע לי הקונדום עם הבחורה.. יש לי כאבי גרון עכשיו.. הבנתי שבמידה ומישהו נדבק באיידס אז יש לו לאחר כ3-4 שבועות חום וסימפטומים של שפעת..האם חייב להיות חום במידה והייתה הדבקה? תודה כל העזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)