מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שבור בבקשה עזרהלי31/08/2013
שלום דר׳ אני מבקש את עזרתך כי אני מאוד מוטרד וכבר ימים לא ישן ( וסליחה על הפירוט) .
היה לי סקס וגינלי עם בחורה עם שימוש בקונדום . אך היה גם נשיקות והיא ירדה לי ל 5( בלי קונדום) דקות ואני ירדתי לה לדקה אחת . ( לא היה דימום נראה לעיין לפחות )
אחרי 3 ימים יצאו לי בבית שחי 2 בלוטות ( כדורים קטנים ) קרובים לעור אך לא נראיים לעין כואבות מאוד בשני הצדדים , אך כעבור 3-4 ימים נעלמו . ואחרי שבוע שוב הופיעו עוד 2 . ( אני לא יודע אם זה לימפה או פוליקוליטיס או משהוא אחר וזה מדאיג אותי מאוד )
מאז ועד היום לא היה לי חום או הזעות לילה או שפעת . אך אחרי 34 יום יש לי שקד ימני מודלק ואני מת מפחד אני כבר לא מתפקד .
הבחורה טוענת שאין לה שום מחלה .
אשמח לעזרה תודה רבה רבה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנסיוני
עמית31/08/2013אין לך ממה לחשוש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתסמינים
Bio31/08/2013התסמינים שלך אופיינים לחרדה, בד"כ בלוטות לימפה מופיעות במהלך חיינו מפעם לפעם, רק שאנחנו בחרדה אנחנו שמים לב אליהם.
מה שתיארת לא מתאים להדבקות באיידס והסיכוי שהיא נשאית אפסי.
תעשה בדיקה רק אם החרדה לא עוזבת, התוצאה שלך תהיה שלילית אני בטוח.
ועוד משהו- אל תגע בבלוטות הלימפה אם יש ! הן נורא רגישות וכמו שאמרתי מופיעות מידי פעם אצל כל אחד מהמון סיבות!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לבדיקה
לי31/08/2013האם אפשר לעשות בדיקה מהירה אחרי 36 ימים ??
והאם ״ כדורים כואבים ״ אלההיו לימפה ? כי עכשיו יש לי כאב גרון ונפיחות .. תודה על הסבלנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבור בבקשה עזרה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר03/09/2013אין כל דרך להרגע חוץ מביצוע בדיקת HIV
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)