מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ברצוני לשאולנעמה01/09/2013
היום מישהי עמדה מולי במשך כמה דקות והשתעלה ללא הפסקה. בטפשותי לא זזתי
משם. היא הייתה ממש קרובה לפרצוף שלי והשתעלה בלי סוף וכל הזמן שהיא השתעלה היא התיזה לעיניים שלי, לאף ולפה שהיה פתוח כי דיברתי בנייד. פתאום ראיתי שהיא משתעלת ויוצא לה דם על המפית וראיתי שהיא מאוד מקוררת. שאלתי היא כזאת מכיוון שהיא הייתה מאוד קרובה לפניי, השתעלה בלי הפסקה והיה לה גם דם אז מין הסתם בכל השיעול הזה היא ירקה דם, האם כך אפשר להידבק באיידס אם הרוק עם הדם חדר לעיני, לפי, לאף בכמות במשך הדקות הללו? אני בלחץ האם יש לי סיבה לדאגה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברצוני לשאול - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר03/09/2013אי אפשר להידבק ב HIV אבל אפשר להידבק בחיידקים, וירוסים או שחפת המדבקים בהעברה כזו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם היפוכונדרים?
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)