מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשוב מאודגון01/09/2013
שלום
רציתי לדעת אם איידס יכול לעבור דרך תחתון דק כאשר ההפרשות של הבחורה היו על הפין והיה חיכוך בין הפין לבין הפות כאשר אני אם תחתון דק והבחורה ללא בנוסף הבחורה הייתה במחזור וכל התחתון בחוץ לתחתון היה בהפרשות שלה אם הדם
בנוסף החדרתי אצבע לנרתיק הבחורה עמוק וכאשר הוצעתי את העצבא היו מלא הפרשות אם דם וניגבתי את ידי עליה כולל בפה שלה ועל השפתיים חזרתי אחרי דקה בערך ולאחר מכן היא נשקה אותי בשפתיים יש סיכויי שההפרשות שלה שהיו על השפתיים יכולים להעביר את הנגיף???
השמח לתשובה מאוד יעזור תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה שאחד מהמנהלים יענה
גון02/09/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אם בלעתי בטעות בלעתי את ההפרשות
גון02/09/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשוב מאוד - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר03/09/2013אין מצב להדבקה בסיטואציה שתיארת כל כך בפרטים - אין סכנת הדבקה !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה .. עוד שאלה
גון03/09/2013גם אם היו הפרשות שלי מיתוך התחתון ושלה מחוץ לתחתון בכמוות לא מעטה
וגם אם ההפרשות מהנרתיך שעל שפתייה וסנטרה היו בכמות לא מעטה
אין סיכויי
אז אין צורך להיבדק???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטענו לי בבקשה
גון04/09/2013למה לא עונים לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביזיון הפורום הזה בושה
גון07/09/2013מה הסיבה שאתם לא עונים לשם מה הוקם הפורום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה .. עוד שאלה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר08/09/2013גם אז אין סיכוי להדבקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)