מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סיוט שהתגשם דחוף מאודראובן08/09/2013
קיימתי יחסים עם נערת ליווי בעת שהותי
במזרח הרחוק , היחסים עצמם קויימו בצורה
מוגנת עם קונדום מאיכות טובה שרכשתי בעצמי , אך יחד עם זאת במהלך קיום היחסים
הנערה החלה לדמם מאוד מאיבר המין ולמרות שאני הייתי עם הקונדום
חלק מהדם בא במגע עם איזור המפשעה שלי , באיזור שאותו הקונדום לא כיסה
לא ראיתי קרע בקונדום , ומיד כששמתי לב לדימום נכנסתי לרחוץ את עצמי
, הסיבה לדימום לא מעניינת אותי אלא אותו המגע של הדם עם העור באיזור המפשעה
אני מאןד לחוץ וזה בלשון המעטה , מלבד בדיקה שאעשה בעוד כ-חודשיים שזה וודאי
שאעשה , מה ההערכה ? עד כמה מצבי גרוע ?? :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקונדום נבדק ולא היה בו שם חור
ראובן08/09/2013הקונדום לא היה קרוע בוודאות משום לאחר
המקרה הוצאתי אותו בעזרת כפפות מהפח
ומילאתי במים בכדי לוודא שלא היה שום קרע
גם לא בלתי נראה לעין , ולא היה שום קרע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיוט שהתגשם דחוף מאוד - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר10/09/2013מגע של דם על העור בלבד - הסיכוי אפסי להדבקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אם מדובר בעור של המפשעה
Reuven10/09/2013גם אם מדובר בעור של המפשעה ובתחילת הפין עצמו
היכן שטבעת הקונדום מולבשת ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אם מדובר בעור של המפשעה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר10/09/2013כן זה עדיין עור רגיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)