שאלה עממית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה עממית
    עומר
    08/09/2013

שלום רב,

אני קורא תמיד את הדרכים להבדק אבל אף מומחה לא יכול להיות חד משמעי ולהדיר לי באחוזים את יכולת ההדבקות.
    אני אגדיר את המקרה בצורה הכי עממית ופשוטה והייתי מעוניין לקבל תשובה פשוטה.
    הייתי עם נערת לווי שאין לי מושג לגבי העבר שלה אבל אני יוצא מנקודת הנחה שהיא נשאית כדי להחמיר.שמתי על האיבר שלי קונדום ונתתי לה למצוץ לי.מה הסיכוי להדבק.
    אופציה אחת כן אפשר ואז מה הסיכוי באחוזים.כלומר נרד לרצולוציה הכי נמוכה מה צריך לקרות כדי שתתרחש במקרה הזה הדבקה.קרע?עם שריטה אצלי ?עם כמות גדולה של רוק?
    אופציה שניה.אין סיכוי.
    אודה לתשובה.סליחה אם חפרתי.כל פעם נותנים לי תשובות מלומדות אבל לא חד משמעיות.

עומר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה עממית

הוספת תגובה

• היי דוקטור למה דילגת עליי?אודה לתשו

עומר
    10/09/2013

אודה לתשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תירגע!!!

עמית
    10/09/2013

אם נמצצת אם קונדום הסיכוי אפסי!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה עממית - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    11/09/2013

אין כל יכולת לתת לך תשובה עם אחוז הסיכוי מפני של נערכו סקרים או מחקרים שיכלו להעריך זאת. כללית אפשר לומר בבטחון שאם היא ירדה לך כשאתה עם קונדום אין מצב שאתה יכול להדבק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו