בדיקת דם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת דם
    מיטל
    10/09/2013

לפרופסור ולד״ר שלום
    שאלתי לגבי בדיקת דם שביצעתי היום בקופת חולים שלי.האחות שעשתה לי את הבדיקה לא השתמשה בכפפות.ראיתי שלפני שהוציאה לי את הדם,היא חיטאה את הידיים בג׳ל.אני כועסת על עצמי שלא התעקשתי שתשים,אבל כבר מאוחר מדי ולא יעזור לי.האם לדעתכם יש לי סיבה ללחץ ודאגה ויש סיכון להידבקות במקרה הזה? היא אמרה לי שהם משתמשים בשיטת השאיבה(אם אני לא טועה) ושהסיכון קיים עבורם ולא לניבדק.אני הייתי השלישית בתור.
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת דם

הוספת תגובה

• תוספת לשאלה שלי

מיטל
    10/09/2013

רציתי רק להוסיף,שבזמן שהאחות לקחה לי,ראיתי שיש לה שיפשוף כזה בחלק העליון של היד שלה,ראו את העור שמתחת.אני נורא לחוצה,אודה לכם על תשובה בהקדם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת דם - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    11/09/2013

אכן אין כל סיכוי להדבק בנסיבות שאת מתארת. הכפפות נועדו להגן על האחות חלא עליך!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו