מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול מונע PEP ?nir13/09/2013
שלום. קיימתי יחסי מין אתמול עם נשא איידס. עקב השתלשלות עניינים מסוימת, קיום יחסי המין נעשה בחלקו ללא קונדום. כמו כן, שפיכת הזרע נעשתה מחוץ לגוף - על הגוף בעצם. הוא נשא מזה הרבה שנים עם קוקטייל ותוצאות הבדיקות שלו מראות על ספירת דם של 900 כמו אדם בריא. האם מן החובה שאקח טיפול מונע PEP ? אני פשוט חושש מתופעות לוואי קשות. חשוב לי לציין שאני מקפיד כל הזמן על קונדום ביחסי מין עם כל אדם שהוא. אשמח למענה. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר PEP
בן גיל13/09/2013אני הייתי לוקח לפני שיעברו 72 שעות.
אתה בסיכון.
ככה אני הייתי נוהג אבל אני לא רופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול מונע PEP ? - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`22/09/2013בעת כתיבת התשובה עברו יותר מ72 שעות מן המגע ולכן אין כל ערך ל PEP !!
כללית ממה שאתה מתאר להסיכוי להדבקה מאוד קטן. יחד עם זאת אני מציע שתעשה בדיקה שבעה שבועות לאחר החשיפה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אורח חייכם בריא?
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)