דם בשתיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דם בשתיה
    joya
    28/09/2013

שלום לכם,

ישבתי היום בבית קפה הזמנתי אייס קוקוס ובכוס בצידה החיצוני היה משהו אדום שלא ייחסתי לו חשיבות אלא מאוחר יותר חיפשתי את אותו סימן וראיתי שהמים שניגרו על הכוס הביאו לזליגתו מטה. זה לא נדיר שעובד מטבח נחתך בידו כך שתהיתי אם וכאשר אותו עובד מטבח נשא איידס (יש מלא עובדים אריתראים), שנחתך בידו (ובוא לא נתייחס להסתברות של אותו עובד מטבח להיות נשא) טפטף בטעות טיפת דם לא רק מחוץ לכוס אלא גם לתוכה או אם הוא נגע בקש שלי (שהיה בצבע שחור כך שלא יכולתי לראות אם הוא מלוכלך בדם) וטיפת הדם נותרה גם על הקש - האם במקרה כזה עלי להישאר רגועה ?

חשוב לי לציין שכשעתיים קודם לכן הייתי בבייתי ופוצצתי באמצעות השיניים שלפוחית קטנה שהייתה בפנים הפה בחלק הורוד שמתחת לשפתיים - טפשי מצידי, מסתבר כי בטעות משכתי רצועה של עור וירד לי המון דם - בעת שתיית המשקה, לא ירד עוד דם.

בהנחה שעל קצה הקש נחה לה טיפת דם. האם יש סיכוי להדבקה ב HIV או צהבת מאיזשהו סוג...

יום נעים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דם בשתיה

הוספת תגובה

• דם בשתיה - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    01/10/2013

מגע דם טרי ברירית הפה בכמות מזערית (אם לוקחים את האםשרות שמדובר בדם) אינה מהווה סכנה להדבקה ב HIV

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו