מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשש שלא עוזב אותיעידן01/10/2013
הייתי לפני מספר ימים אצל זונה פה בארץ ...היא שמה לי קונדום (עטיפה שחורה לא שמתי לב איזה חברה) והלבישה אותו .. אני לא בדיוק יודע להגיד איך היה המרגש של הקונדום עליי אבל אני חושב שהוא לא כזה לחץ , לחץ טיפה ממש לפי דעתי .
עשינו סקס ב 3 תנוחות ולבסוף גמרתי שתנוחה שהיא עליי אחרי שגמרתי אני זוכר שנשארתי באותה תנוחה בשכיבה והיא הורידה לי באיטיות את הקונדום וקשרה , לא שמתי לב אם הוא נקרע או באמצע הסקס אם הוא ישב עלי טוב (אני חושב שישב טוב אבל לא הרגשתי בוודאות מה המצב ) .
אחרי זה היא הביאה לי את הקונדום שהיה קשור ואמרה לי לזרוק את זה בחוץ וזרקתי בלי להתעמק בו ...
1. יש סיכוי שהוא נקרע גם אם אני זוכר שהוא היה קשור ושזרקתי אותו קשור ?
2. ברגע שהקונדום על האיבר מין שלי ואנחנו בתנוחה שהיא עלי והיא סוג של רכבה עליי ל2-3 שניות ובעצם היה חיכוך בין הכוס שלה לאיזור שמעל איזור המין שלי , זה יכול לדבק במידה ויש לה איידס ?
3. איידס ביחסי מין יכול לעבור רק דרך החור בכיפה של איבר המין שלי ? או גם ממגע בחלק אחר בגוף שאין בו פתח כמו שיש באיבר המין,בעיניים, בפה וכאלה ?
4. זאת הייתה למעשה הפעם הראשונה שלי ושגמרתי בקונדום ראיתי משהו כמו סנטימטר או 2 של שפיך בקונדום , זה הגיוני שיצא כמות קטנה כזאת ? היינו בתנוחת שכיבה שגמרתי , כמובן שישר לאחר מכן התרחצתי והרגשתי שיש על איזור איבר המין שלי עדיין יחסית הרבה שפיך שצריך לנקות .
אני חושש מאוד מהעניין למרות שכל החברים שספרתי להם אומרים לי להרגע ושאני לא אמור להדבק ,עדיין זה מפחיד , בגלל שזו זונה החשש שיש לה איידס ומחלות גדול .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה בבקשה אני בלחץ מהעניין
עידן02/10/2013אשמח לתשובה ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפי סיפורך אין חשש להדבקה
BIO03/10/2013הקונדום היה עליך כל העת שחדרת לה.אין כל סיכון.
ניתן להדבק באיידס במידה ויש נוזל מדבק (זרע, חלב אם, דם וכו'..) שבא במגע עם ריריות הגוף, כמו עיניים, פה, פי הטבעת, אזור ההפרשה באיברי המין.
גם אם ישנו סיכון הדבקה היא אינה וודאית כלל.
במין אוראלי הסיכון הוא אם אתה זה שיורד, וגם הוא מאד קטן לפי הספרות.
ההדבקות העיקריות מתרחשות בחדירות לא מוגנות. כל השאר די זניח סטטיסטית
חוץ מכמובן שימוש במזרקים עם מחטים שלא חוטאו כראוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה להודעה
עידן03/10/2013כן העניין הוא שאני לא בדיוק התעמקתי אם הקונדום נקרע חלקית או לא רק ראיתי אותו אחר כך קשור עם טיפה זרע ממנו בגובה של כ 1-2 סנמטימטר וזה גם מביע חשש על כך שאולי הקונדום היה קצת קרוע לא יודע אם זה הגיוני שיצאה כמות כזאת שנראת לי קטנה ...
זה הגיוני הכמות שיצאה בהנחה שהייתי בשכיבה בזמן הגמירה ? והאם זה הגיוני שהקונדום נקרע חלקית וניתן לקשור אותו ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדעתי
BIO03/10/2013לדעתי פשוט בזמן שהיא הוציאה לך אותו נגע לה זרע ביד ומשם לקצה הקונדום במעטפת החיצונית שלו, קונדומים לא אמורים להקרע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכוונה
BIO03/10/2013הכוונה שבזמן שהוציאה אותו יצא עוד זרע שהיה שם ולכן הכמות נראתה לך קטנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיכול להיות
עידן03/10/2013יכול להיות הייתי במצב שכיבה וישר אחרי זה ששטפתי את עצמי הרגשתי הרבה זרע על אביר המין ...
בכל מקרה יש לי 2 שאלות : 1. יכול להיות מצב כזה שיהיה קרע קטן בקונדום ועדיין יהיה ניתן לקשור אותו? כי הקונדום היה קשור בוודאות, חברים שלי אומרים שאם נקרע אז אמור להיות קרע יחסית גדול שלא ניתן לקשור איתו את הקונדום לאחר מכן .
2. יש טעם להבדק ? כי הבנתי שגם עם קונדום עדיין יכולות לעבור מחלות כי הבטיחות של קונדום כ 97 אחוז ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם להבדק
BIO03/10/2013אני חושב גם שאם הקונדום היה נקרע היית מרגיש בכך, ולא יכול להווצר קרע כל כך קטן ונקודתי בעת חדירה....
בקשר לבדיקה, לכל אדם פעיל מינית כדאי לעבור בדיקות שנתיות למחלות מין, לא רק לאיידס, אני חושב שכדי להרגע סופית תבדק (לא בגלל המגע הזה, אלא בכלליות) ותאמץ לך מנהג לא ללכת לזונות/נשים שאתה לא מכיר באמת, אולי זה יהיה לך קשה אבל לדעתי באמת כדאי לחסוך את הדאגות המיותרות האלו ולצאת עם מי שאתה באמת מכיר, ביחוד שמדובר בבריאות...
זו רק דעתי, אני לא רופא :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה צודק לגמרי
עידן03/10/2013עשיתי טעות אני אוכל סרטים ..לא אחזור על זה .
אשמח גם לתשובה מהרופאים פה בפורום על כל העניין .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה צודק לגמרי - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר06/10/2013קשה להתייחס לארוע הספציפי הזה אבל נראה שכל משך היחסים היית עם קונדום כך שאתה מוגן !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)