חושש !

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חושש !
    אושרי
    02/10/2013

שלום הייתי אצל קוקסינלית לפני כמה ימים, רציתי להתננסות חדירה מאחור.. ירדתי לקוקסינלית עם קונדום ולא החלפנו את הקונדום שחדרה אלי. בנוסף בעת החדירה היא שמה קרם שהוא לא חומר סיכה והבנתי שאסור לשים סתם קרם כי זה יכול להרוס את הקונדום ועכשיו אני חושש ומפחד שאולי נדבקתיי גם בגלל הקרם וגם כי לא החלפנו קונדום אחרי שירדתי לה! ההחדירה גם הייתה ממש לוחצת ובלחץ (יש לציין שהחדירה הייתה קצרה מאוד 2 דקות אולי כי גמרתי מהר) בבקשה תעזרו לי ...אני לא יודע גם אם הקונדום נקרע או לא כי לא באתי והסתכלתי לה לא חשבתי על זה אותו רגע שאסור קרם!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חושש !

הוספת תגובה

• תשובה

BIO
    03/10/2013

אין לך מה לדאוג, נכון שהיא שמה קרם ומצצת לה לפני כן, אבל אם הקונדום היה נקרע סביר להניח שהיית מרגיש. אם החרדה נמשכת תעשה בדיקה, אבל אל תדאג, לא היה לך כל סיכון. זה רק בשביל שתרגע ומעתה והלאה תדאג להמנע מארועים שילחיצו אותך, ותלמד על חומרים שניתן להעזר בהם בעת חדירה וכאלה שלא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חושש ! - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    06/10/2013

אם אתה לא יודע איך אנחנו נדע ?? לגבי קונדום קרוע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

אושרי
    07/10/2013

מה הסיכויים שהוא ייקרע מהקרם? החדירה לא הייתה ממשוכת בכלל אפשר להגיד רק ניסיון של חדירה בלחץ ב- 2 תנוחות , הראשונה הייתי עליה ניסינו להכניס וזה כאב לי אז ניסינו שהיא מעליי ואז נכנס גם בלחץ ואז התחילה להחדיר פעמיים 3 והפסקנו כי גמרתי.. מה הסיוכיים של הקונדום להקרע מכל התהליך הזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם אפשר תגובה בבקשה..

אושרי
    09/10/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו