מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חושש !אושרי02/10/2013
שלום הייתי אצל קוקסינלית לפני כמה ימים, רציתי להתננסות חדירה מאחור.. ירדתי לקוקסינלית עם קונדום ולא החלפנו את הקונדום שחדרה אלי. בנוסף בעת החדירה היא שמה קרם שהוא לא חומר סיכה והבנתי שאסור לשים סתם קרם כי זה יכול להרוס את הקונדום ועכשיו אני חושש ומפחד שאולי נדבקתיי גם בגלל הקרם וגם כי לא החלפנו קונדום אחרי שירדתי לה! ההחדירה גם הייתה ממש לוחצת ובלחץ (יש לציין שהחדירה הייתה קצרה מאוד 2 דקות אולי כי גמרתי מהר) בבקשה תעזרו לי ...אני לא יודע גם אם הקונדום נקרע או לא כי לא באתי והסתכלתי לה לא חשבתי על זה אותו רגע שאסור קרם!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
BIO03/10/2013אין לך מה לדאוג, נכון שהיא שמה קרם ומצצת לה לפני כן, אבל אם הקונדום היה נקרע סביר להניח שהיית מרגיש. אם החרדה נמשכת תעשה בדיקה, אבל אל תדאג, לא היה לך כל סיכון. זה רק בשביל שתרגע ומעתה והלאה תדאג להמנע מארועים שילחיצו אותך, ותלמד על חומרים שניתן להעזר בהם בעת חדירה וכאלה שלא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחושש ! - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר06/10/2013אם אתה לא יודע איך אנחנו נדע ?? לגבי קונדום קרוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אושרי07/10/2013מה הסיכויים שהוא ייקרע מהקרם? החדירה לא הייתה ממשוכת בכלל אפשר להגיד רק ניסיון של חדירה בלחץ ב- 2 תנוחות , הראשונה הייתי עליה ניסינו להכניס וזה כאב לי אז ניסינו שהיא מעליי ואז נכנס גם בלחץ ואז התחילה להחדיר פעמיים 3 והפסקנו כי גמרתי.. מה הסיוכיים של הקונדום להקרע מכל התהליך הזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אפשר תגובה בבקשה..
אושרי09/10/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)