חשש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשש
    עידן
    03/10/2013

לפני כשבוע קיימתי יחסי מין עם זונה , לא זכור לי בעיות עם הקונדום שנקרע או שיצא באמצע הסקס ...
    שלשום בלילה היה לי קרי לילה ... ואתמול שמתי לב שיש קצת אדמומיות בשפה של החור באיבר המין , ואתמול גם היה לי מצב שכשישבתי ועברתי למצב עמידה הרגשתי כזה מין כאב או עקצוץ לשנייה כנראה מהמקום שיש אדמומיות או משהו באזור שם , היום עדיין קצת אדמומיות והכאב קטן ... יש סיכוי להדבקה במחלה כלשהי ? אלה תסמינים של איידס או מחלה כלשהי ? או שסביר להניח שקצת נפצעתי מהקרי לילה שהיו לי .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשש

הוספת תגובה

• המשך,מחכה לתשובה

עידן
    05/10/2013

עדיין קיימת אדמומיות קטנה בשפה אחת של החור באיבר המין ...
    לא יודע מה לעשות ..מפחד שנדבקתי במשהו .. מה זה יכול להיות ?
    ואיזה רופא מטפל בזה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה מחכה לתשובה

עידן
    06/10/2013

עדיין אדמומיות קטנה ולא יודע אם לקרוא לזה נפיחות אבל אם כן היא ממש קטנה ..
    כמו כן בשניה הראשונה שיוצא זרם של פיפי אני חש צריבה ולאחר שממשיך לצאת אני אולי לא בטוח מרגיש עוד קצת צריבה לא ידוע לגבי זה אם זה פסיכולוגי מהמחשבות או לא .
    כמו כן שוב יש לציין שהייתי עם זונה לפני כשבוע ויומיים עם קונדום ואני לא חושב שהוא נקרע כי לאחר מכן ראיתי אותו קשור עם קצת נוזל זרע בתוכו ... וביום רביעי האחרון היה לי קרי לילה ומאז התחיל העניין ... מפחד שנדבקתי במחלת מין מסויימת ואז גם עולה בי המחשבה שאם אכן נדבקתי במחלה אז הקונדום לא הגן ויש חשש גם לאיידס ולשאר המחלות .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה מחכה לתשובה - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    08/10/2013

על פי התאור שלך הסיכוי שמדובר במחלת מין מאוד מאוד קטן ובודאי שהדבר נכון לגבי איידס. יתר על כן הדבקה באיידס אינה מצטיינת בתאור התופעות שאתה נותן!
    בסיכום- הדבר היחידי שכדאי לך לעשות זה ללכת לרופא עור ומין או לרופא אורולוג שיתרשם או לא יתרשם ממה שיש לך באבר המין. אין לדעתי כל צורך לבצע בדיקה לאיידס בגלל המקרה הזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלת הבהרה

עידן
    09/10/2013

ראשית יש לציין שהיום עברתי בדיקת שתן בעקבות הצריבה הקטנה בתחילת השתן... נשארה לי אדמומיות קטנה ואני מתחיל למרוח היום בפנטן על המקום (רופאת המשפחה המליצה לי מבלי לראות את המקום .
    יש לי שאלה מסויימת -אתה אומר שהסיכוי שמדובר במחלת מין לפי התיאור שלי של אדמומיות קטנה וצריבה שהייתה לי בתחילת השתן הוא מאוד קטן , לפי מה אתה אומר את זה?
    מכיוון שהצריבה והאדמומיות לא היו לי כלל לפני וזה התחיל בטווח של 5 ימים לאחר יחסי המין ...יש מצב שזו דלקת השפיכה או זיבה משהו כזה ואז זאת מחלת מין , והחשש שלי שאם אכן מדובר במחלת מין אז בעצם הקונדום לא הגן עלי ואני חשוף לשאר המחלות בין היתר לאיידס .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו