מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מפחד מאדעמית10/10/2013
האם קיים סיכון להידבק באיידס כאשר חלק מטיפות הזרע שלו נגעו לי בפתח השופכה כאשר הוא גמר מעלי על הבטן???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה עזרתכם!!!
עמית10/10/2013נבדקתי לפני חודש וחצי והכל בסדר. האם יש עילה כעת לבדיקה חוזרת??? הבחור היה מעלי גמר לי על הבטן וכמה טיפות טיפטפו על קצה הפין שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה מפרופ בנטואיץ
עמית14/10/2013בבקשה תענו לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקרים כאלה פשוט לא מתוארים בספרות
BIO15/10/2013הרפואית, לכן "טיפטוף זרע על פי השופכה" לא מוגדר כגורם מסכן. לאחר כמה זמן עשית את הבדיקה? בדיקה שלילית לאחר 50 יום יכולה לשלול כל הדבקה, רק תזכור שאם אתה נכנס מזה לחרדות תזהר להבא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלbio
עמית15/10/2013הבדיקה נעשתה לפני הארוע. בערך לפני שלושה שבועות והיא תקינה. התקשרתי לוועד והם טענו שהסיכוי אפסי כיון שלא היו תנאי ואקום כמו בחדירה למשל. אך מצד שני זה מגע של נוזל מדבק עם רקמה עדינה. אין לי מושג אם זה הגיע לפתח השופכה אבל ראש הפין פשוט היה מעט רטוב מזרע. מה דעתך? את המין האוראלי קיימנו עם קונדום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני באמת חושב שהסיכוי נמוך
BIO15/10/2013תחשוב על רצף הארועים שצריך לקרות כדי שתדבק.
האדם צריך להיות נשא (סיכוי נמוך מלכתחילה)--> היד שלך צריכה לבוא במגע עם אזור הכיפה של איבר המין---> פתח איבר המין,שמטבעו סגור, צריך להפתח כדי שנוזל הזרע יכנס פנימה ויבוא במגע.
מה הסיכוי? נמוך מאד מאד, מה גם שלא ניתן לכמת סיכויים של הדבקה, ניתן להעריך בגדול אם היה סיכון. במקרה שלך נמוך ביותר עד לא קיים. תעשה בדיקה כדי להרגע ותנהג באחריות מהיום. ואל תרגיש שאתה עושה בדיקה כי אתה בסיכון, אתה פשוט לא וזה מה שרוב הרופאים יגידו לך, הבדיקה היא בשביל להרגע, וחוץ ממך, כל אחד צריך לעבור בדיקת איידס מידי פעם, היא בחינם והיא ממש לא צריכה להיות מפחידה!
בדיוק כמו שאתה לא מפחד לעשות בדיקה של צהבת או מחלת הנשיקה, או כולסטרול.
אנשים שחוזרים מתאילנד גם עושים בדיקת איידס אפילו שלא היה סיכון כלל, רק למען הסדר הטוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלbio ומחכה לתשובה של שני הדר
עמית15/10/2013תודה רבה גבר! הרגעת אותי קצת. אעשה בדיקה בכל מקרה. זה כל פעם מכניס אותי לסרט אימים מחדש אבל כנראה שאין ברירה. זו הדרך היחידה להרגע. הפחד מהמחלה הזוממשתק 99% מהאנשים. אנשים בהתקפי חרדה פה וכך גם אני. אני שמח שאתה פה לעזר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמח להאיר אנשים מהבורות
BIO15/10/2013ולדעתי האשמה בעיקר במשרד הבריאות (שאולי קוראים את זה) שלא עושה מספיק להסביר לנוער מה זו המחלה הזו! הצעד הראשון להפסיק לפחד ממנה זה להבין מה היא, אבל אנשים לא יודעים אפילו מה זה ווירוס, מה המשמעות של כל בדיקה, סיכון, נשאות, פשוט מפחדים מתוך בורות. במקום שעורי תנ"ך תתחילו ללמד דברים שקשורים למציאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלbio היקר
עמית15/10/2013מסכים איתך בכל מילה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר בנטואיץ
עמית16/10/2013האם יש סיבה רפואית שמצריכה בדיקה לאיידס בעקבות מקרה זה? מה גודל הסיכוי להדבקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי אזכה לתשובה??!
עמית20/10/2013???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה להתייחסות רופאים
עמית23/10/2013???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר בנטואיץ - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`27/10/2013לא אין כל צורך בבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר בנטואיץ - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`27/10/2013לא אין מצב שצרי להבדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה מפרופ בנטואיץ - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`27/10/2013עניתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה עזרתכם!!! - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`27/10/2013אין צורך בבדיקה נוספת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמפחד מאד - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`27/10/2013אין סיכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמפחד מאד - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`27/10/2013לא אין סיכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)