תופעה מוזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעה מוזרה
    עידן
    11/10/2013

לפני שבועיים הייתי אצל זונה , לא זכורות לי בעיות עם הקונדום כי לאחר יחסי המין ראיתי אותו קשור עם כ 1-2 סנטימטר זרע וזרקתי אותו לפח (הוא יכול להקרע אם ראיתי אותו קשור עם כ 1-2 סנטימטר זרע ?)
    4 ימים לאחר יחסי המין היה לי בלילה קרי לילה ויום למחרת ראיתי אדמומיות קטנה ממש בשפה אחת של איבר המין ולא יודע אם לקרוא לזה נפיחות ..אם כן היא הייתה ממש קטנה .
    יום או יומיים מחרת החלו לי צריבות קטנות במהלך השתן..... היום קימת צריבה ממש קטנה שאני מתחיל את השתן לכ 2 שניות , קיימת אדמומיות קטנה בצדדים של החור באיבר המין.
    עשיתי תור לבדיקות שתן כלליות לא מצאו כלום ... ככה שדלקת נשללה..
    מזה זה יכול להיות ? אני מתחרפן זה מוזר מאוד ומחשבות רצות לי בראש שלא נדע ...
    מה זה יכול להיות בדיוק ? הרופאת משפחה אמרה לי לשתות הרבה מים בימים הקרובים.
    אני חושש מאוד מהעניין מפני שהייתי עם קונדום ולא זכורות לי בעיות .. ואם נדבקתי אכן במחלת מין אז זה אומר שהקונדם לא הגן עלי ואני חשוף בפני כל המחלות למיניהם כמו איידס אפילו .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תופעה מוזרה

הוספת תגובה

• עדכון

עידן
    13/10/2013

יש לציין שהצריבה בימים האחרונים בשתן נרגעה לי אך כעת עשיתי ביד לאחר שבוע שלא עשיתי וחשתי צריבה בזמן הגמירה ...
    יש לציין שעדיין קיימת מאז המקרה אדמומיות קטנה ליד החור של איבר המין .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו