מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה בבקשהדין13/10/2013
אני בן 18 לפני כחצי שנה קיימתי מין אוראלי לא מוגן עם בחור ..המין אוראלי היה הדדי 2 הגמירות היו בחוץ....
עשיתי אחרי שבוע מהמקרה בדיקת HIV יצא שלילי וכדי לשלול סופי עשיתי שוב לאחר 48 יום ויצא שלילי...
כעבור חודשיים שהתבסר לי ששלילי..קיימתי שוב מין אוראלי עם אותו הבחור בן הגילי שוב 2 הגמירות היו בחוץ...כעבוד שבוע וחצי בערך שבועיים יצא לי פצע על איבר המין שנוגעים בו הוא כואב...הוא עבר אחרי שבועיים בערך..ואז בשבוע החמישי אחרי המגע התחיל לי שילשולים שבוע ויומיים ..ומיד שחלפו פריחה מגרדת בחזה שחלפה אחרי יומיים ....בשבוע השביעי יצא לי בלוטת לימפה כואבת בבית השחי שאחרי יומיים נעלמה ואחרי שבוע עבר לצד השני הכאב...ואז שעבר יצא לי עוד פצע כואב באיבר המין....ונעלם אחרי שבועיים..
אני כרגע 3 וחצי חודשים אחרי המגע ולא נבדקתי ופוחד מאוד להיבדק ושהתשובה תיצא חלילה חיובית....לפי ההסבר שלי יש סיבה לדאגה?
(חשוב לציין שהשלשול החריף התחיל מיד לאחר שאכלתי הרבה דברים שיש סיכוי שזה אולי מהאוכל..והפריחה יום אחרי שיזוף ממושך בשמש ...והפצע באיבר המין שבוע אחרי שגילחתי את האיבר...) מה הסיכוי שזה אחת מהסיבות הציינתי בסוגריים ומה הסיכוי שזה מעיד על הדבקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תסמינים
BIO13/10/2013אין תסמינים ספציפים לאיידס, אפשר אמנם להגדיר קבוצה מסוימת אך זה פשוט לא נכון, בגלל שיש מגוון של סיבות לתסמינים כמו פריחה, שלשול, צינון ובלוטות לימפה נפוחות- כולל חרדה וסטרס שהם שלעצמם עשוים לגרום לתסמינים אלו. לכן התסמינים שלך לא מעידים על הדבקה כלשהי, הדרך היחידה לדעת זאת היא להבדק.
ככלל מין אוראלי הוא עם סיכוי נמוך מאד להדביק באיידס, כך שלא נראה שהיה מההתחלה סיכון גבוה.
אני מציע להבדק פעם נוספת כמו שעשית פעם קודמת, לוודא שהכל בסדר (סביר להניח), ובבקשה תאמץ לך מנהג, לא לקיים יחסי מין לא מוגנים עם אדם זר, כולל מין אוראלי. עדיף להמנע בכלל ממין עם אדם שאתה לא סומך עליו ובטח ובטח ממין לא מוגן, זה הבריאות שלך והיכולת שלך לשמור עליך, יש לך שליטה מלאה על כך. תלמד על המחלה ותמנע מכל סיכון מיותר. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)