מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה, חושש ממחלות מיןעידן23/10/2013
הייתי אצל זונה לפני כשלושה שבועות..קיימנו יחסי מין עם קונדום ...לאחר כ 5 ימים החלו לי צריבות קטנות בשתן ואדמומיות בחור של איבר המין (לא יודע אם לקרוא לזה גם נפיחות..רואים אדמומיות כזאת ורדרדה ).
עשיתי בדיקת שתן כללית (לא של מחלות מין) ויצא תקין ..הצריבה עברה לי לאחר מספר ימים אך כשאוננתי כשבוע לאחר המקרה הרגשתי צריבה והאדמומיות עדיין קיימת .
1. מה הסיכוי שמדובר במחלת מין ? האדמומיות עדיין לא עוברת ואם אני יאונן עכשיו יש מצב שתהיה צריבה, התסמינים לפי מה שקראתי מעידים על מחלות מין למרות שהייתי עם קונדום ...
2. נזכרתי שלאחר יחסי המין נכנסתי למקלחת שם ובקשתי ממנה מגבת (לא ידוע לי אם היא הייתה משומשת אני מתאר לעצמי בטח) היא אמרה לי שהיא תביא הסתובבה אחורה והביאה איזה מגבת מקופלת ממדף כלשהו ...ונגבתי עם מגבת ... ייתכן שבניגוב איבר המין מהמגבת נדבקתי ?? יש לציין שהיו מספר לקוחות לפני ... וראיתי באיזה אתר מסויים עכשיו שכתוב על כלמידיה "ממספר מחקרים שנערכו, נמצא כי המחלה עלולה לעבור גם מגורמים משניים, כגון: שימוש במגבות של אנשים אחרים, שירותים מלוכלכים, מגע לא נקי וכדומה"
אני מפחד מאוד....מכל סוגי מחלות המין שלא נדע .....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה, חושש ממחלות מין - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`27/10/2013למרות שזה מאוד לא סביר יתכן שזאת מחלת מין. מה שצריך לעשות זה ללכת לרופא אורולוג או רופא עור ומין ולהבדק. כל מחלות המין ניתנות לטיפול יחסית פשוט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתשובה , תחזור בבקשה
עידן28/10/2013ניתן להדבק דרך המגבת שדברתי עליה ? במידה נגיד והיה מישהו לפני שגם התקלח לאחר יחסי המין ונגב באותה מגבת .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה.. ?
עידן01/11/2013ניתן להדבק דרך המגבת שדברתי עליה ? במידה נגיד והיה מישהו לפני שגם התקלח לאחר יחסי המין ונגב באותה מגבת .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)