איידס וניתוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איידס וניתוח
    גיא
    30/03/2008

בשבוע שעבר עברתי ניתוח בגרון וסבלתי במהלכו מדימום רב. בדרך לחדר הניתוח הובלתי בפראות ע"י סניטר שלא שמר על היגיינה ולא הפגין כל רגישות, במהלך מעבר המיטה במסדרון, היא התנגשה בעגלת ניתוח אחרת שעליה היו שאריות רבות של דם, הוא נגע בידיים חשופות בעגלה והוא עצמו גם היה פצוע ביד אך זה לא ממש הפריע לו.
    לאחר שהוא הכניס אותי לחדר הניתוח הוא הכין למנתח בקבוקים עם ספריי הרדמה, פדים ומזרקים ,לא חבש כפפות והעביר למנתח את האביזרים מידיו הפצועות ללא כפפות תוך כדי הניתוח, אביזרים אלו נכנסו לגרוני המדמם, מאז אני בחרדה. האם יש לי סיבה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איידס וניתוח

הוספת תגובה

• חדר ניתוח...

ד''ר דניאל אלבירט
    31/03/2008

הסיפור המדהים שאתה מספר אכן מאוד מדאיג לגבי מחלות מזהמות רבות כולל איידס אך גם חיידקים שונים, טטנוס, הפטיטיס תולעים וכל מזהם שעל פני האדמה.
    לא נתקלתי חוסר היגיינה וחוסר סטריליות כזו בשום מתקן רפואי בארץ.
    ראיתי ושמעתי על דברים כאלו בבי"ח שדה באפריקה או בהודו.....
    נראה לי יותר שהייתה מבולבל ודימיינתה דברים, בכל מקרה אין מה לעשות כעת חוץ מלהיבדק עוד חודשייםל HIV.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו