טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
ביצעתי מין אוראלי בסטוץ,והבחור גמר לי בפה,לא בלעתי את נוזל הזרע,ירקתי אותו,אך הוא נשאר כמס שניות בפי במהלך האקט,בנוסף היתה לי "אפטה" שהיתה על סף החלמה בפה,האם יש חשש רציני להידבק במחלה?או שזה כמו כל מין אוראלי,והסיכוי הוא מינימלי? האם קיים בספרות הדבקה של איידס מנוזל זרע שניכנס לחלל הפה,אך לא נבלע וירקו אותו החוצה? אין לי מושג עם הבחור נשא,אך עם כן,מהם הסיכויים להדבקה במקרה זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אין סטטיסטיקה מהימנה בנושא! הסיכוי להדבקה אם לא היתה בליעה הוא זניח וגם עם בליעה הוא קטן מאוד. מאחר שאתה לא יודע אם הבחור נשא יש להניח בישראל שהוא לא גבוה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד