מידע על בדיקות למחלות מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מידע על בדיקות למחלות מין
    עידן
    04/11/2013

רשמתי בעבר את הסיפור שלי ,בקצרה הייתי אצל זונה , היינו עם קונדום ,קיימנו יחסי מין וישר לאחר מכן התקלחתי במקלחון שם והיא הביאה לי מגבת מקופלת לנגב את עצמי .
    אני חושש שנדבקתי ממנה איכשהו או ע"י כך שאולי דרך המגבת אם לקוח קודם השתמש בה והשאיר זרע .
    הסיפור היה לפני כ5 שבועות , צריבה בשתן אני לא חושב שיש לי , אך לאחר אוננות יש לי צריבה קלה בשתן שלאחר מכן , ואולי אדמומיות ורדרדה קטנה בחור של איבר המין (לא יודע אם זה היה לפני ) , ולגבי הפרשות יש לי לאחר שתן הפרשות בודדות מאוד אך נראה לי שזה טבעי ,כי אין לי סתם הפרשות ככה ביום יום שאני מרגיש .
    יש לי תור לאורולוג ביום ראשון הקרוב, אני מתאר לעצמי שהוא יפנה אותי לבדיקות למחלות מין , לאילו בדיקות למחלות הוא אמור להפנות אותי ? אני רוצה לדעת מה בעצם הבדיקות שאצטרך לעבור ? (בדיקות שתן ? דם? יש לציין שעברתי בדיקת שתן כללית בקופת חולים ולא מצאו חיידק או משהו) והאם הן עולות כסף שאני צריך לשלם במזומן ? ולאחר כמה זמן יש תשובות לגבי הבדיקות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מידע על בדיקות למחלות מין

הוספת תגובה

• מידע על בדיקות למחלות מין - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    04/11/2013

הוא יבקש בדיקות דם ושתן ויתכן שמשטח מהפרשה מאבר המין.
    התשובות צריכות להיות תוך ימים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה אחרונה

עידן
    04/11/2013

ניתן להדבק בכל סוגי מחלות המין דרך מגבת ? אם למשל לקוח שלפני שהיה עם נערת הליווי שטף את עצמו במקלחון לאחר יחסי המין והתנגב במגבת ולאחר כ 15-20 דקות אני נגבתי באותה מגבת לאחר שטיפה במקלחון ?
    לא ידוע לי אם מדובר באותה מגבת או מגבת משומשת...רק זכור לי שהיא הביאה לי מגבת שהייתה מקופלת על אחד המדפים .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו