מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת hiv לאחר 47 ימיםדוד10/11/2013
שלום
ביצעתי את הבדיקה במשולבת בבית הפתוח לאחר 47 ימים. המקרה החשוד היה שירדתי למישהו ללא גמירה בפה.
אחראי המרפאה אמר לי שאין לי מה לדאוג ושההבדל זניח, למרות הדרישה ל49 ימים.
האם להיות רגוע וזה באמת כך,?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת HIV לאחר 47 ימים
עפר11/11/2013שמתי לב שהתשובות כאן מתקבלות לאט מאד, אז אנסה לעזור גם לך.
קודם כל, הסיכוי להידבק ממתן מין אוראלי, גם אם הוא מוענק לגבר ולא לאישה, הוא אפסי.
מעבר לכך, הבדיקות כיום אמינות כבר אחרי 40 יום ואולי אפילו פחות, אבל היצרן, כנראה כדי להמנע מתביעות ובכדי ללכת הכי על בטוח שאפשר, קבע טווח זמן של 49 יום.
אני משוכנע שהתשובה שתקבל כאן היא שאחרי 47 יום אין לך מה לדאוג ואין צורך לבצע את הבדיקה.
בעצם יגידו לך שבכלל לא היית צריך לעשות בדיקה, כי לא באמת נחשפת לסיכון אמיתי.
מקווה שעזרתי לך, למרות שאני לא משיב מוסמך אלא רק אדם שרוצה לעזור עד שתקבל את התשובה המוסמכת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתסתכל למטה תחת השם גיורא - בדיקה
דורון11/11/2013יש תשובה לאותה שאלה בדיוק!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנ.ב ואתה יכול להיות רגוע הכל בסדר!
דורון11/11/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
דוד11/11/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת hiv לאחר 47 ימים - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר12/11/2013ראשית הסיכוי להידבק ממין אוראלי נמוכה ביותר
47 או 49 ימים - אין כל הבדל מאחר ומשתמשים שיום בקיט אבחוני מהדור הרביעי שמקצר מאד משמעותית את תקופת החלון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)