מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מין מוגן ..אלכס15/11/2013
היי, אני בחור בן 21. יש לי שתי שאלות בבקשה:
1) קיימתי יחסי מין אנאליים עם גברים, שלוש פעמים, בתור נחדר.
כל האקטים היו מוגנים, כולל מין אוראלי- מתוך אחריות החלטתי לעשות רק מין מוגן.
חבר סיפר לי שגם מין עם קונדום יכול להעביר מחלות מין כולל אידס ואני בהלם.
עשיתי את המקסימום כדי לא להיות בחששות. מרגיש רע מאוד.
הקונדום לא נקרע, ולא נפל או החליק, ווידיתי את זה .
האם זה נכון שעליי להיות מוטרד ?? ( אגב אחד הגברים הוא נשא ).
2) הקרה היה ה1.11 ואני מעוניין לעשות את הבדיקה כמה שיותר מהר כי אני לא מצליח להתרכז בלימודים, האם אפשר לעשות את הבדיקה אחרי 30 יום ולקבל תוצאה מהימנה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החבר שלך מדבר שטויות!!
ערן לא מומ חה17/11/2013אם זה היה נכון רוב האנשים היו מפסיקים לעשות סקס מוגן עם קונדום ומחכים לתוצאות בדיקה.
כל עוד הקונדום לא נקרע ונשאר במקומו, ולא עשית "הנחות" בלי קונדום אפילו לשנייה. אתה מוגן!!
תרגיע !! רק תהיה מאוד זהיר ותשתמש בקונדום באיכות טובה ובתוקף. ורצוי להשתמש בנוזל מקל חדירה על בסיס מים של חברה מוכרת!
תהנה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר, נא להתחיס לשאלה שלי בבקשה
אלכס27/11/2013מחכה לתשובתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין מוגן .. - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר28/11/2013אם עשית מין מוגן בכל הארועים אין מצב שנדבקת !!!
תוכל לעשות בדיקה 3 שבועות אחרי הארוע האחרון - בדיקת הקומבו מזהה הדבקה חריפה כבר 3 שבועות אחרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)