אני בהלם כבר מ40יום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני בהלם כבר מ40יום
    עדן
    16/11/2013

אני עשיתי סקס לא מוגן עם אישה שיש לה ילדים ואני לא מרגיש טוב בגרון והאף שלי לבן מבפנים עשיתי את הבדיקות האלה hiv1+2+p24 ו בבלינסון אחרי 10 ימים מהמגע ויצא ניגטיף מה אני יכול לעשות אני חיי בהלם תעני לי בבקשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני בהלם כבר מ40יום

הוספת תגובה

• תענה לי פרופ

עדן
    16/11/2013

יש לי גם כדורים לבנים ברגל ואני נראה כמו מת מפחד ויצא לי כדור לבן בשפתים החרדה גומרת את חיי אני לא יושן לא עובד לא אוכל תעזור לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סאמי אתה יכול להרגע

BIO
    16/11/2013

כל התסמינים שציינת מתאימים לחרדה- חרדה גורמת להמון בעיות שמתבטאות בגוף בדרכים שונות ובטעות אנשים משייכים להם מחלות אחרות.
    אתה שכבת עם אישה נשואה, היא לא בקבוצה הסיכון מלכתחילה.
    עשית בדיקת קומבו שרלוונטית לתקופה קצרה, והיא יצאה שלילית.
    בדיקת נוגדנים (אליזה) אפשר לעשות שוב אחרי 49 יום בערך. ואל תדאג כי גם היא תצא שלילית.
    הבדיקה שעשית בודקת את חלבוני הנגיף שמופיע אחרי שבוע-שבועיים והיא יחד עם ההגיון מוכיח לך שאין לך את הנגיף HIV.
    להבא תזכור לא לעשות סטוצים עם אף אחד אם זה גורם לך להבהל ככה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה שאלה אחרונה

עדן
    17/11/2013

תודה תודה רבה אבל הבדיקה אומרת שאין לי המגע היה ב2/10 ועשיתי בדיקה אחרינעשרה ימים ב13/10 זה אומר שאין סיכוי להדבק ואני מודה על התגובנ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו