מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני בהלם כבר מ40יוםעדן16/11/2013
אני עשיתי סקס לא מוגן עם אישה שיש לה ילדים ואני לא מרגיש טוב בגרון והאף שלי לבן מבפנים עשיתי את הבדיקות האלה hiv1+2+p24 ו בבלינסון אחרי 10 ימים מהמגע ויצא ניגטיף מה אני יכול לעשות אני חיי בהלם תעני לי בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תענה לי פרופ
עדן16/11/2013יש לי גם כדורים לבנים ברגל ואני נראה כמו מת מפחד ויצא לי כדור לבן בשפתים החרדה גומרת את חיי אני לא יושן לא עובד לא אוכל תעזור לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסאמי אתה יכול להרגע
BIO16/11/2013כל התסמינים שציינת מתאימים לחרדה- חרדה גורמת להמון בעיות שמתבטאות בגוף בדרכים שונות ובטעות אנשים משייכים להם מחלות אחרות.
אתה שכבת עם אישה נשואה, היא לא בקבוצה הסיכון מלכתחילה.
עשית בדיקת קומבו שרלוונטית לתקופה קצרה, והיא יצאה שלילית.
בדיקת נוגדנים (אליזה) אפשר לעשות שוב אחרי 49 יום בערך. ואל תדאג כי גם היא תצא שלילית.
הבדיקה שעשית בודקת את חלבוני הנגיף שמופיע אחרי שבוע-שבועיים והיא יחד עם ההגיון מוכיח לך שאין לך את הנגיף HIV.
להבא תזכור לא לעשות סטוצים עם אף אחד אם זה גורם לך להבהל ככה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שאלה אחרונה
עדן17/11/2013תודה תודה רבה אבל הבדיקה אומרת שאין לי המגע היה ב2/10 ועשיתי בדיקה אחרינעשרה ימים ב13/10 זה אומר שאין סיכוי להדבק ואני מודה על התגובנ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)