מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוששאבי16/11/2013
שלום, ביום שישי הלכתי לחנות משקפיים, המוכר נחזה כאדם מהקהילה הגאה (חביב מאוד, מאחל לו בריאות) בזמן שהוא העביר אלי הרבה זוגות משקפים למדידה ראיתי שיש לו פצע קטן ביד לא קרוש ולא מדמם, נראה טרי יחסית. האם יתכן שבמידה ודם נגע במסגרות של המשקפים והועבר אלי חלילה, לידיים או לעיניים, האם אני בסיכון להדבקה במידה והמוכר חלילה נשא? יתרה מכך במשקפים היו מדבקות בידיות עם מחיר, המדבקות הציקו לי בפנים ואחת אף נכנסה לי לעין במידה ודם נגע במדבקות הללו ואם נגרם לי חתך נייר באצבע כי הוזזתי אותן לשם נוחות או בפנים, והמוכר יתכן ונחתך גם הוא חתך נייר או נגע דם מהפצע בידו הם קיים חשש? בשום שלב לא ירד לי דם גלוי לעין. האם קיים איזה סיכון בסיטואציה שתיארתי לעיל, הדבר גורם לי לחשש רב, האם לספר לבת הזוג? האם לעשות בדיקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חושש - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`22/11/2013כל מה שאתה מתאר אין בו כל סיכוי להדבקה.
אתה זקוק באופן דחוף לטיפול נפשי שישחרר אותך מן הפחדים חסרי הבסיס הללו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)