מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איידס בתאילנדמושון18/11/2013
הייתי בתאילנד וקיימתי יחסים עם זונה בלי קונדום למשך 10-20 שניות והשאר היה מציצה וגמרתי לה בפה בלי קונדום אני בלחץ מטורף מה הסיכוי שנדבקתי באיידס ואחרי כמה זמן יש סימפטומים. יכול כבר אחרי שבוע או שזה מהלחץ שכואבת לי הבטן ואין חשק לאכול....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבחור בחרדה לא צריך להוסיף!!
רונן19/11/2013מה שעשית הוא מאוד מסוכן ועלייך להיבדק לאחר 49 ימים מהמקרה. בינתיים שלא תעז לשכב עם אף אחת בטח שללא קונדום. כללית הסיכוי לגבר באקט חד פעמי עם אישה ביחסים וגינליים(במיוחד שאתה נימול) הוא קטן מאוד. אבל מאחר ואי אפשר לדעת, כי גם בפייס, להבדיל, יש זוכה אחד, עלייך להמתין בסבלנות. רוב הסיכויים שיהיה בסדר ולא נדבקת!! להבא היזהר !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין ברירה תעשה בדיקה!!!!
עמית20/11/2013אם לא קיבלת טיפול מונע תוך 72שעות אין לך ברירה אלא לעשות בדיקה 49 יום מהארוע. זה נשמע חסר אחריות לחלוטין. אל תקיים בינתיים יחסי מין עם אף אחת בלי קונדום!!! מחזיק לך אצבעות.
בהחלט מבין אצ החרדה שלך. לו הייתי במקומך הייתי מרגיש אותו הדבר. אתה יכול לעשוצ בדיקה 3שבועות מהארוע אם חלילה נדבקת מה שניקרא הדבקה חריפה אז היא תצא חיובית כבר אחרי תקופה זו. אם היא שלילית סביר להניח שאתה בסדר.
בהצלחה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין ברירה תעשה בדיקה!!!! - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר26/11/20131. יחסי מין בלי קונדום - שטות וסכנה !!
2. אם עברו 72 שעות אין יותר טעם במתן PEP
3. לך תיבדק אחרי 3 שבועות - בדיקת הקומבו מזהה הדבקה חריפה כבר במועד זה
4. אל תקיים יחסים לא מוגני עד תשובה סופית 7 שבועות אחרי הארוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)