שאלה חשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה
    איתי
    01/12/2013

מקריאה כאן בפורום ובערוצי מידע אחרים, קראתי כי על מנת שתתרחש הדבקה המגע צריך להיות 1.ישיר 2.ממושך.
    השאלה שלי היא כזאת: כשמדברים על הדבקה שמתבצעת דרך העין או האף, אז רק אם הבחור נגיד גמר לי ישירות על העין או ישירות על האף יכולה להיות הדבקה?
    אני שואל זאת מאחר ולפני כמה ימים הייתי עם בחור וקיימנו יחסי מין מוגנים לחלוטין, אך כשעשיתי לו ביד והיד שלי הייתה מלוכלכת קצת עם הזרע שלו, שפשפתי בטעות את העין כי היא גירדה לי.
    האם יכולה להתרחש הדבקה במצב כזה? הרי המגע לא היה ישיר משום שהיד שלי נגעה, ולא איבר המין שלו.
    ובכלל, איזו כמות של זרע זו צריכה להיות פחות או יותר כשמדובר בהדבקה דרך העין או האף?
    אשמח לתשובה ומה עליי לעשות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

• לא מומחה אבל מבין מעט

איון
    02/12/2013

מהידע שצברתי וכן גם מיחסי מין שאני עושה ותיבדק תהייה רגוע 99.9 מה הדבקות נובעים מחדירות לא מוגנות הנגיף מאוד בעייתי ואמנם זה נכון שבאף בפה ובעניין יש ריריות אך תיזכרו שהם לא נפצעו ניזוקו במהלך חדירה הצפיה בררית טראומתית לכן הנגיף חודר למחזור הדם תאורתי מה שתארת יכול לקרות מעשית לא נירשמו בספרות מיקרים שנידבקו במציצה בחדירה של נגיף לעיין תמשיך להזהיר בחדירות ותראה שתצא שלילי בבדיקות גם אני חשבתי שכול דבר יכול לגרום להדבקה אחרי שני בדקתי ולא אחת הבנתי שבאמת בדיוק מה שרשום תסתכל באתר של הוועד למילחמה באיידס הדבקות מחדירות לא מוגנות שם יש לנגיף תנאים אופטימליים לעבור למחזור הדם מקווה שעזרתי לך להרגע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו