מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם אפשר להדבר מנשיקה צרפתית רטובה?נועם06/12/2013
אני שומרת על עצמי ומאוד חששנית! לא ממהרת לקיים יחסי מין אלא עם בן זוג קבוע כאשר יש. אבל לעיתים במסיבות אני יותר ליברלית בנוגע לנשיקות צרפתיות. האם יש סכנה להדבק מנשיקות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם אפשר להדבר מנשיקה צרפתית רטובה? - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר12/12/2013הסיכוי קיים אך נמוך ביותר
הנגיף לא נמצא ברוק
הדבקה יכולה לקרות אם לבן זוגך הנשא יש פצעים, דימום, פטריות וכו בפה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיצאתם מדעתכם
עפר14/12/2013אני מצטער לומר, אבל הפורום הזה הופך להיות מקום מסוכן ומזיק.
לכתוב שיש סיכוי להידבק באיידס מנשיקה צרפתית זה לגרום לפחד סופר מיותר.
מעולם, אני חוזר שוב, מעולם, לא דווח על מקרה של הידבקות מנשיקה צרפתית, לוהטת ככל שתהיה.
המדע גם מסביר בצורה מאד ברורה למה אין שום סיכון כזה.
והרופאה כאן כותבת שיש סיכון קטן, אבל לא אפסי.
פשוט חוסר אחריות ובושה גדולה.
אני ממליץ לאנשים להיכנס לפורומים אחרים, אחראיים יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכים ביותר! !!
עמית14/12/2013זה בניגוד מוחלט למה שידוע . ממש לא מבין את התשובה של הרופאה הנכבדה. פרופ בנטוטיץ יותר אופטימי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעופר
איתן14/12/2013הגב הניכבדה דר לובר מקצינה בתשובותיה חד משמעית תראה רשמתי לי במפורשות את זה או שתתעדכן או שתפסיק לתת תשובות כאן תקרא מה רשמתי לה לדר לובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)