טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
פרופסור ניכבד בזמנו הפנתי איך שאלה בנוגע למין אורלי ולא ענית לי ברצוני לישאול אותך שנית באופן כללי האים יש סיכון להידבק בhiv לפי מיטב הבנתך ביחסי מין אורלים . אני ביצעתי מין אורלי בבחור כאשר בשפה שלי היה פצע הרפס בשפתיים לא היה לי דימום והבחור לא פלט לי זרע בפה האים במיקרה הנל יש סיכון להידבקות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הסיכוי להדבק במין אוראלי מאוד נמוך מלכתחילה כנראה בגלל שהרוק מנטרל את הנגיף. זאת הסיבה שלא נדבקים מנשיקות גם ממושכות. העדויות להדבקה במין אוראלי הן של מקרים בודדים וגם שם רק לאחר בליעה של החומר המזוהם. מכל האמור הסיכוי שלך להדבק על פי מה שתארת במקרה שלך הוא אפסי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד