איידס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איידס
    דנה
    18/12/2013

שלום ד'ר

רציתי לדעת כמה זמן נגיף האיידס יכול לחיות במקומות סגורים ולחים שהם מחוץ לגוף?
    ממה שקראתי בהרבה מקומות הנגיף מת כשהנוזל המדבק מתייבש, אך ברגע שהוא נמצא בתוך חומרים נוזליים וסגורים הוא לא יכול להתייבש מה זה אומר??
    יותר ספציפי כמה טיפות דם בתוך גלוס לשפתיים שסגור בהברגה יכולים לשרוד? ואני לא מדברת על איפור משותף שלא מדבק לכן אשמח לקבל תשובה על השאלה ספציפית
    יכול לשרוד יותר מחודש??
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איידס

הוספת תגובה

• המשך

דנה
    19/12/2013

אשמח לקבל תשובה מפורטת על השאלות שלי כי זה יכול לפתור לי הרבה חששות, ועוד שאלה על עמידותו של הנגיף במקומות לחים-האם מגבון לח שעליו דם המכיל את הנגיף יכול לשרוד יותר מיום בתוך פח בשירותים שלא מאפשר את התייבשותו של המגבון?
    .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא ענו לי

דנה
    20/12/2013

אני רואה שעונים לכולם ומדלגים על השאלה שלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איידס - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    20/12/2013

אין תשובה מוחלטת אבל המרכיב הקובע הוא איכות הנוזל שצריך להמשיך כנוזל וכן קיומם של תאים ושל נגיף בתוך תאים. מחוץ לתאים הנגיף אינו שורד יותר ממספר שעות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו