מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקה לאחר 40 יוםאיתן20/12/2013
ביצעתי בדיקת קומבו בקופח לאחר 40 יום ממגע מיני עם בחור שעשיתי לא מוגן התשובה יצאה שלילית לאחר מיכן ביצעתי בדיקה נוספת זא 42 יום מהמיקרה הנל בוועד למילחמה באיידס וכן התשובה יצאה גם שלילית שאלתי האים אני צריך לבצע בדיקה נוספת לאחר 49 יום או יכול ליסמוך על התשובות שקבלתי לאחר 40 ו42 יום שהן שליליות תודה על התשובה שתשיבו לי . איטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה לאחר 40 יום - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`20/12/2013אתה יכול לסמוך על הבדיקות למרות שהטוראות היצרן הן להבדק שבעה שבועות לאחר החשיפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת לפרופסור צבי בנטוביץ
איון20/12/2013אני מבין שבבדיקת קו מבו בודקים את האנטיגן p24 וגם נוגדנים קראתי שהאנטיגן יורד משמעותית לאחר תקופה מסוימת מכיוון שהגוף מייצר כמות נוגדנים מספקת. שאלתי אליך למרות שכתבת לי שאני יכול ליסמוך על הבדיקה שוב האים יתכן ואחרי 40יום לא זיהו את האנטיגן וגם לא יזהו נוגדנים בדם? האים הבדיקה מספיק מדוייקת לאחר 40 יום ?ובאמת אני מיצתער שאני שואל שוב אבל אני חרד מאוד ורוצה לישון שקט תודה לך פרופסור על 448התשובה שתתן לי שנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאצל אדם בריא נוגדנים מופיעים בכמות
BIO20/12/2013מספקת כבר אחרי שבועיים שלושה, הזמן הארוך לבדיקה מהווה טווח ביטחון. יש לך מערכת חיסון תקינה ולכן במידה והיתה הדבקה אין כל סיבה שלא היו מוצאים אצלך בסרום נוגדנים.
בדיוק כמו שאתה חולה בשפעת ומחלים לאחר שבוע שבועיים גג- למה? כי הנוגדנים עלו אצלך בדם.
הבדיקה יכולה לתת תוצאות לא אמינות רק אצל אנשים שמערכת החיסון נפגעה אצלם- כמו נרקומנים (כבדים מאד), אנשים שעוברים השתלות איברים לאחרונה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)