בדיקה לאחר 40 יום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקה לאחר 40 יום
    איתן
    20/12/2013

ביצעתי בדיקת קומבו בקופח לאחר 40 יום ממגע מיני עם בחור שעשיתי לא מוגן התשובה יצאה שלילית לאחר מיכן ביצעתי בדיקה נוספת זא 42 יום מהמיקרה הנל בוועד למילחמה באיידס וכן התשובה יצאה גם שלילית שאלתי האים אני צריך לבצע בדיקה נוספת לאחר 49 יום או יכול ליסמוך על התשובות שקבלתי לאחר 40 ו42 יום שהן שליליות תודה על התשובה שתשיבו לי . איטן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקה לאחר 40 יום

הוספת תגובה

• בדיקה לאחר 40 יום - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    20/12/2013

אתה יכול לסמוך על הבדיקות למרות שהטוראות היצרן הן להבדק שבעה שבועות לאחר החשיפה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת לפרופסור צבי בנטוביץ

איון
    20/12/2013

אני מבין שבבדיקת קו מבו בודקים את האנטיגן p24 וגם נוגדנים קראתי שהאנטיגן יורד משמעותית לאחר תקופה מסוימת מכיוון שהגוף מייצר כמות נוגדנים מספקת. שאלתי אליך למרות שכתבת לי שאני יכול ליסמוך על הבדיקה שוב האים יתכן ואחרי 40יום לא זיהו את האנטיגן וגם לא יזהו נוגדנים בדם? האים הבדיקה מספיק מדוייקת לאחר 40 יום ?ובאמת אני מיצתער שאני שואל שוב אבל אני חרד מאוד ורוצה לישון שקט תודה לך פרופסור על 448התשובה שתתן לי שנית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אצל אדם בריא נוגדנים מופיעים בכמות

BIO
    20/12/2013

מספקת כבר אחרי שבועיים שלושה, הזמן הארוך לבדיקה מהווה טווח ביטחון. יש לך מערכת חיסון תקינה ולכן במידה והיתה הדבקה אין כל סיבה שלא היו מוצאים אצלך בסרום נוגדנים.
    בדיוק כמו שאתה חולה בשפעת ומחלים לאחר שבוע שבועיים גג- למה? כי הנוגדנים עלו אצלך בדם.
    הבדיקה יכולה לתת תוצאות לא אמינות רק אצל אנשים שמערכת החיסון נפגעה אצלם- כמו נרקומנים (כבדים מאד), אנשים שעוברים השתלות איברים לאחרונה....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו