בדיקת דם לאיידס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת דם לאיידס
    עידן
    30/12/2013

1.לבדיקת דם לאיידס ,צריך להתכונן באופן מיוחד כמו צום של אוכל /שתייה או שיש להתנהג כרגיל ואפילו אפשר לשתות ולאכול בבוקר הבדיקה ?
    ולאחר כמה זמן בערך מגיעות תשובות לבדיקה ?

2.הייתי אצל אורולוג כבר פעם שנייה (הסיפור שלי הוא יחסי מין עם נערת ליווי עם קונדום שלא זכורות לי בעיות אך אין לדעת כי חשבתי צריבה 4 ימים אחרי המקרה ,הצריבה חלפה לאחר כיומיים מאז שהתחילה, ובעצם נרגעה אך נמשכה כחודש לעיתים רחוקות במצבים של שתן של בוקר ואוננות למשל .
    הייתי היום בפעם השנייה אצל אורולוג ,בקשתי ממני גם בדיקת דם לעגבת ולשאר המחלות (עברתי בדיקת שתן כללית +תרבית ובדיקת STD PCR) הוא לא רצה לתת לי ואמר שאין למה , למרות שלחצתי עליו מספר פעמים לתת לי כדי להיות רגוע הוא לא הסכים לתת לי ....
    לעגבת חייב להיות תסמין של פצע או כאב על איבר המין או תסמין כלשהו (עברו 3 חודשים) ?

3. בצעתי בדיקת STD PCR לאחר 6 שבועות ו4 ימים ,האם זהו זמן מספק לתוצאות אמינות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת דם לאיידס

הוספת תגובה

• שאלה

נועה
    30/12/2013

שלום לפרופסור ולד״ר
    השאלה שלי לגבי פגישה שהיתה לי עם בחור,לפני,ראיתי שיוצא לו נוזל מקדים או שהוא גמר.לא יודעת אם הוא נגע בזה לפני שהוא החדיר לי את האצבעות שלו לתוך איבר המין שלי,וגם הכניס לי אצבע לפי הטבעת כמה פעמים.מה מידת הסיכון במקרה כזה מבחינת הדבקה באיידס? אחרי זה ראיתי שהיה לי דימום כזה מאיבר המין שלי.האם זה מגביר את הסיכון להדבקה?
    תודה לכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    07/01/2014

אם הוחדר נוזל זרע ואף נפצעת בעקבות זה ( היה דימום) והבחור נשא, אי אפשר להיתעלם מסיכוי להדבקה אם כי קטן מאד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת דם לאיידס - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    05/01/2014

1. אין צורך להיות בצום
    אם הבדיקה נעשית במרכזי האיידס בבתי החולים התשובה מתקבלת באותו יום או למחרת
    אם הבדיקה נשלחה מקופת חולים התשובה נשלחת בדואר לרופא החותם

לגבי STD, ישנן בדיקות רבות, רצוי לגשת לרופא המשפחה לוודא שהכל נבדק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת דם לאיידס - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    07/01/2014

1. לבדיקת HIV לא צריך להיות בצום
    לגבי התשובות תלוי איפה עושים את הבדיקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו