מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת דם לאיידסעידן30/12/2013
1.לבדיקת דם לאיידס ,צריך להתכונן באופן מיוחד כמו צום של אוכל /שתייה או שיש להתנהג כרגיל ואפילו אפשר לשתות ולאכול בבוקר הבדיקה ?
ולאחר כמה זמן בערך מגיעות תשובות לבדיקה ?
2.הייתי אצל אורולוג כבר פעם שנייה (הסיפור שלי הוא יחסי מין עם נערת ליווי עם קונדום שלא זכורות לי בעיות אך אין לדעת כי חשבתי צריבה 4 ימים אחרי המקרה ,הצריבה חלפה לאחר כיומיים מאז שהתחילה, ובעצם נרגעה אך נמשכה כחודש לעיתים רחוקות במצבים של שתן של בוקר ואוננות למשל .
הייתי היום בפעם השנייה אצל אורולוג ,בקשתי ממני גם בדיקת דם לעגבת ולשאר המחלות (עברתי בדיקת שתן כללית +תרבית ובדיקת STD PCR) הוא לא רצה לתת לי ואמר שאין למה , למרות שלחצתי עליו מספר פעמים לתת לי כדי להיות רגוע הוא לא הסכים לתת לי ....
לעגבת חייב להיות תסמין של פצע או כאב על איבר המין או תסמין כלשהו (עברו 3 חודשים) ?
3. בצעתי בדיקת STD PCR לאחר 6 שבועות ו4 ימים ,האם זהו זמן מספק לתוצאות אמינות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
נועה30/12/2013שלום לפרופסור ולד״ר
השאלה שלי לגבי פגישה שהיתה לי עם בחור,לפני,ראיתי שיוצא לו נוזל מקדים או שהוא גמר.לא יודעת אם הוא נגע בזה לפני שהוא החדיר לי את האצבעות שלו לתוך איבר המין שלי,וגם הכניס לי אצבע לפי הטבעת כמה פעמים.מה מידת הסיכון במקרה כזה מבחינת הדבקה באיידס? אחרי זה ראיתי שהיה לי דימום כזה מאיבר המין שלי.האם זה מגביר את הסיכון להדבקה?
תודה לכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר07/01/2014אם הוחדר נוזל זרע ואף נפצעת בעקבות זה ( היה דימום) והבחור נשא, אי אפשר להיתעלם מסיכוי להדבקה אם כי קטן מאד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת דם לאיידס - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר05/01/20141. אין צורך להיות בצום
אם הבדיקה נעשית במרכזי האיידס בבתי החולים התשובה מתקבלת באותו יום או למחרת
אם הבדיקה נשלחה מקופת חולים התשובה נשלחת בדואר לרופא החותם
לגבי STD, ישנן בדיקות רבות, רצוי לגשת לרופא המשפחה לוודא שהכל נבדק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת דם לאיידס - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר07/01/20141. לבדיקת HIV לא צריך להיות בצום
לגבי התשובות תלוי איפה עושים את הבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)