מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הדבקות אם הקונדום נפל או נקרע..אנונימי30/12/2013
לרופאים המכובדים שלום,
הייתי בטיול בתאילנד ועשיתי מסאג במכון מסאג רגיל בלי מין ובלי ארוטיקה.
בהמשך יצא לי לפגוש את המסגיסטית עוד כמה פעמים וממש התיידדנו.
שכבתי איתה כמה פעמים..כולם עם קונדום.
באחד הפעמים ששכבנו בדקתי להרגיש שהחישוק בתחתית האיבר ולא הרגשתי אותו אז מיד יצאתי וראיתי שהקונדום עוד בתוכה. אני חושב שזה היה ממש לשתיים או שלוש שניות ולא יותר..כך שיכול להיות לדעתי שאולי החלק התחתון של האיבר נגע בתוככי הנרתיק שלה. בסיטואציה הזו האם קיים חשש לדעתכם להידבק? לאחר שזה קרה החלפתי קונדום והמשכנו כרגיל..ואז ניסיתי לחדור אליה בתנוחת דוגי ותוך כדי שאני מנסה לחדור..הקונדום נקרע..וממש שמעו את הקריעה.. ומיד באותו הרגע הרחקתי את האיבר ובכלל לא חדרתי..הסיפור הזה קרה במהלך לילה אחד ששכבנו וחשבתי שאם פעמיים ברצף זה קורה כנראה עדיף שלא נמשיך ובאמת לא המשכנו. בימים שלאחר מכן המשכנו לשכב כרגיל עם קונדום בלי שום בעיות עד שהיא קיבלה מחזור שם כמובן לא המשכנו..אלא במשחקים מיניים שלא קשורים לנרתיק שלה.
יש לציין שהחיבור בינינו לא היה רק מיני אלא הרבה מעבר...היינו ביחד בערך חצי טיול...הסתובבתי איתה הרבה מאוד וטיילנו ביחד והקשר בינינו היה ממש מיוחד. הבחורה ממש אהבה אותי וגם אחרי שהייתי באי אחר לבד היא חזרה לבקר אותי לימים האחרונים של הטיול. בנוסף הבחורה הייתה גרושה עם שני ילדים שאמא שלה עוזרת לה לגדל אותם והיא שולחת כסף.
לאור כל הסיפור על נפילת הקונדום הראשון, הקריעה של השני ובכלל כלמה שתיארתי מה אתם חושבים הסיכוי שאם היה לה חלילה לה איידס אז נדבקתי?
ומה בכללי תוכלו לומר על התנאים הנדרשים להידבק באיידס במידה והקונדום נקרע או נופל? האם יש זמן חשיפה מסוים שנדרש בכדי שהנגיף יעבור או מספיק אפילו שבריר שנייה?
תשובתכם חשובה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רופאים יקרים האם אוכל לקבל תשובה?
אנונימי02/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדבקות אם הקונדום נפל או נקרע.. - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר05/01/2014שני ארועים קצרים של חשיפה בהחלט מחייבים היו, אם היית בארץ, לתת טיפול אחרי חשיפה PEP
מאחר ואתה לא בארץ, חכה 3 שבועות אחרי הארוע ותעשה בדיקת קומבו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)