בבקשה עזרה, בבקשה .

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה עזרה, בבקשה .
    עידן
    08/01/2014

1.הייתי אצל אורולוג כבר פעם שנייה (הסיפור שלי הוא יחסי מין עם נערת ליווי עם קונדום שלא זכורות לי בעיות אך אין לדעת כי חשבתי צריבה 4 ימים אחרי המקרה ,הצריבה חלפה לאחר כיומיים מאז שהתחילה, ובעצם נרגעה אך נמשכה כחודש לעיתים רחוקות במצבים של שתן של בוקר ואוננות למשל .
    הייתילפני שבוע בפעם השנייה אצל אורולוג ,בקשתי ממני גם בדיקת דם לעגבת ולשאר המחלות (עברתי בדיקת שתן כללית +תרבית ובדיקת STD PCR) הוא לא רצה לתת לי ואמר שאין למה , למרות שלחצתי עליו מספר פעמים לתת לי כדי להיות רגוע הוא לא הסכים לתת לי ....
    לעגבת חייב להיות תסמין של פצע או כאב על איבר המין או תסמין כלשהו (עברו 3 חודשים) ?

2.. בצעתי בדיקת STD PCR לאחר 6 שבועות ו4 ימים וכשכבר לא היו לי תסמינים של צריבה כמו שתארתי,הייתה צריבה באותה תקופה רק לעיתים רחוקות כמו במצבי התאפקות צריבה ל2 שניות ,האם זהו זמן מספק לתוצאות אמינות?

3. השאלה הכי חשובה- כשעשיתי בדיקת STD PCR, כשהגעתי לקופת חולים ולקחתי מבחנה לאחר שמילאתי את המבחנה בשתן צריך להכניס דוגמית כזאת שתשאב מהמבחנה את השתן, בטעות נשבר לי החלק השחור במבחנה שאליו צריך לדחוף הדוגמית אז אמרתי לעוזרת אחות.שנייתה שם והיא העבירה את כל השתן למבחנה חדשה ואז הכניסה את הדוגמית ושאבה איתה את השתן, אני מוטרד מכך שכתוצאה מהעברת השתן ממבחנה למבחנה המפגש המהיר עם האוויר יכול בעצם לשבש את אמינות התוצאות של הבדיקה, יש לציין שהבדיקה יצאה שלילית.לגבי כל המחלות .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה עזרה, בבקשה .

הוספת תגובה

• בבקשה עזרה, בבקשה . - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    09/01/2014

אין כל בעיה בהעברת השתן ממבחנה אחת לשניה
    החיידקים או הנגיפים שנבדקים אינם מושפעים מכך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, מה לגבי השאלות ?

עידן
    10/01/2014

מה לגבי השאלה הראשונה והשני בדיון הראשי שלי, מחכה לתשובה , תודה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו