חייב עזרה דחופה!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חייב עזרה דחופה!!
    אנונימי
    10/01/2014

שלום רב !!
    אני חוזר כרגע מחופשה מתאילנד ועשיתי שם כמה טעויות שאני ממש חושש מהם אשנח אם תעזרו לי כי אני ממש מפחד.היו לי 2 סיטואציות עם נערות ליווי אשמח אם תתיחסו לכל אחד בנפרד.
    1.הייתי עם נערת ליווי תאילנדית ובאקט מרוב טיפושתי דחפתי לה אצבעות אך לא הרבה זמן ולא חדרתי עד הסוף את האצבעות אמנם הרגשתי מין רטיבות אך לא ברמה גבוה.השאלה שלי היא כזאת :לאחר שדחפתי לה אצבעות ובאתי להלביש את הקונדום והאצבע באה במגע עם ה"כיפה" ועם השפיכה המוקדמת (מה שלא זכור לי שקרה אבל תיאורטית( אפשר להידבק ממצב כזה?עוד משהו שעלה בראשי האם אם היה לי שפשופים רלים על האצבע מכירסום ציפורניים אך ללא דם טרי בוודאות יש אפשרות כך להידבק?

2.עשיתי מסאז ובאמצע היא החליטה לצרפת אותי.חייב לציין שהנשיקה היתה בידיוק 3 שניות ואז העפתי אותה.עוד משהו שאני חייב לציין שהיה לי מין פצע מאחורי השן מין אפתה כזאת שוב ללא דם טרי .השאלה אם היא לצורך העניין נשאית והיה לי גם פצע(מה ששוב לא הרגשתי במהלך הנשיקה) תיאורטית כך אפשר להידבק??

אני לחוץ בטירוף אשמח אם תענו לי בהקדם תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חייב עזרה דחופה!!

הוספת תגובה

• בבקשה תענו

אנונימי
    12/01/2014

בבקשה תתייחסו לשאלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפורום הזה פעיל????

אנונימי
    13/01/2014

יותר מדיי זמן למתן תגובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חייב עזרה דחופה!! - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    14/01/2014

שני המצבים אין סיכון של הדבקה ב HIV
    צריך להיות מגע מיני מלא ולא מוגן
    גם בנשיקה מהסוג שתחארת הסיכוי אפסי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו