מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חייב עזרה דחופה!!אנונימי10/01/2014
שלום רב !!
אני חוזר כרגע מחופשה מתאילנד ועשיתי שם כמה טעויות שאני ממש חושש מהם אשנח אם תעזרו לי כי אני ממש מפחד.היו לי 2 סיטואציות עם נערות ליווי אשמח אם תתיחסו לכל אחד בנפרד.
1.הייתי עם נערת ליווי תאילנדית ובאקט מרוב טיפושתי דחפתי לה אצבעות אך לא הרבה זמן ולא חדרתי עד הסוף את האצבעות אמנם הרגשתי מין רטיבות אך לא ברמה גבוה.השאלה שלי היא כזאת :לאחר שדחפתי לה אצבעות ובאתי להלביש את הקונדום והאצבע באה במגע עם ה"כיפה" ועם השפיכה המוקדמת (מה שלא זכור לי שקרה אבל תיאורטית( אפשר להידבק ממצב כזה?עוד משהו שעלה בראשי האם אם היה לי שפשופים רלים על האצבע מכירסום ציפורניים אך ללא דם טרי בוודאות יש אפשרות כך להידבק?
2.עשיתי מסאז ובאמצע היא החליטה לצרפת אותי.חייב לציין שהנשיקה היתה בידיוק 3 שניות ואז העפתי אותה.עוד משהו שאני חייב לציין שהיה לי מין פצע מאחורי השן מין אפתה כזאת שוב ללא דם טרי .השאלה אם היא לצורך העניין נשאית והיה לי גם פצע(מה ששוב לא הרגשתי במהלך הנשיקה) תיאורטית כך אפשר להידבק??
אני לחוץ בטירוף אשמח אם תענו לי בהקדם תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו
אנונימי12/01/2014בבקשה תתייחסו לשאלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפורום הזה פעיל????
אנונימי13/01/2014יותר מדיי זמן למתן תגובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחייב עזרה דחופה!! - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר14/01/2014שני המצבים אין סיכון של הדבקה ב HIV
צריך להיות מגע מיני מלא ולא מוגן
גם בנשיקה מהסוג שתחארת הסיכוי אפסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)