תעזרו לי בבקשה, חייב עזרה .

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תעזרו לי בבקשה, חייב עזרה .
    עידן
    15/01/2014

הסיפור שלי הוא יחסי מין עם נערת ליווי עם קונדום (עברו 3 חודשים ושבועיים)שלא זכורות לי בעיות עם הקונדום אך אין לדעת כי חשבתי צריבה 4 ימים אחרי המקרה ,הצריבה חלפה לאחר כיומיים מאז שהתחילה, ובעצם נרגעה אך נמשכה כחודש לעיתים רחוקות במצבים של התאפקות וכשבועיים באוננות למשל.
    הייתי לפני שבוע בפעם השנייה אצל אורולוג ,בקשתי ממני גם בדיקת דם לעגבת ולשאר המחלות (עברתי בדיקת שתן כללית +תרבית ובדיקת STD PCR) הוא לא רצה לתת לי ואמר שאין למה , למרות שלחצתי עליו מספר פעמים לתת לי כדי להיות רגוע הוא לא הסכים לתת לי ....
    1..החל לי בכ5 ימים אחרונים כאב ממש קל (אולי פסיכולוגי אפילו מהחרדה) שלא כל כך מפריע במהלך היום באיזור הביצה הימנית שמדי פעם אולי מקרין לכאב קטן בבטן אבל לא משהו שמגביל אותי אפילו לעשות ספורט ולשחק כדורגל , זה קשור למחלות מין ?
    2..אם אני במצב זקפה ופותח את החור של איבר המין אפשר לראות עמוק לפי דעתי 2 נקודות כאלה לבנות/צהובות,הן לא בולטות או פצע ,פשוט 2 נקודות כאלה, ולא יודע אם היה לפני בחיים לא בדקתי , זה תסמין למחלת מין ?
    3.ביצעתי STC PCR למחלות כמו זיבה ,כלמידיה ועוד לאחר 6 שבועות ו3 ימים ,האם זה זמן מספק ?
    4. האם ניתן לקשור קונדום שהוא קרוע ? כלומר האם ייתכן שהיה קרע קטן בקונדום שלא מנע מנערת הליווי לקשור אותו ? כי הוא היה קשור אך היה בו קצת זרע לפי דעתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הבהרה

עידן
    15/01/2014

לגבי הסעיף ה2 , לא יודע בדיוק לתאר מה זה , זה לא נקודות כאלה בולטות בצבע...זה כזה שילוב כזה של העור הורוד בתוך הפין וניתן לראות בקטנה כזה 2 נקודות או 2 פסים קטנים כאלה בצבע של שילוב עם עור ולבן כזה...
    זה רק במצב זקפה,במצב רגיל כפי שהאורולוג בדק לי לא רואים .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחוץ,תשובות בבקשה

עידן
    16/01/2014

...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תעזרו לי בבקשה, חייב עזרה . - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    17/01/2014

כל השאלות שלך מעידות יותר מכל על חרדה שאינה קשורה בסכנה אובייקטיבית.
    התאור שלך והבדיקות שבצעת מספיקים לחלוטין כשי לקבוע שלא נדבקת לא בHIV , nhi/ ולא במחלת מין!! התצפיות שלך על אבר המין אינן מעוררות חשש של הדבקה בכל זאת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תעזרו לי בבקשה, חייב עזרה

אסף
    18/01/2014

ראשית תודה על התשובה , אך עדיין בדרך כלל קורה לי בערך פעם-פעמיים ביום בשתן כלשהו שיש לי צריבה ל 2 שניות הראשונות של השתן ? זה לא דבר שמעורר חדש ?

ולגבי הPCR STD שביצעתי לאחר חודש וחצי ו3 ימים , האם זהו זמן מספק ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה

אסף
    21/01/2014

לגבי הצריבה המופיע בערך פעם ביום (לא תמיד אך יכולה גם פעמיים ביום) בדרך כלל במצב של התאפקות או שתן אחרי אוננות, שתיית אלכוהול מרובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תעזרו לי בבקשה, חייב עזרה - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    21/01/2014

לגבי הצריבה שאתה מתאר אין חשש.
    בדיקות שעשית לאיחר חודש וחצי גם הן מספיקות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה אחרונה

אסף
    22/01/2014

הסיפור שלי לפני 3 וחצי חודשים קיימתי סקס עם נערת ליווי ולא זוכרות לי בעיות עם הקונדום אך החלו לי צריבות כמה יימים לאחר מכן שנמשכו יומים ואז המשיכו לתקופה של כשלושה שבועות לעיתים במצבים של התאפקות,שתן ראשון,אחרי אוננות ...
    כיום מופיעות לי כפי שרשמתי בערך צריבה ביום לפעמים בכלל לא (בדרך כלל בשתן ראשון לאחר אוננות ובהתאפקות) .
    לפני כחודש האורולוג בדק לי את החור של איבר המין ואמר שהכל בסדר, אך שמתי לב שכשאיבר המין במצב זקפה פתחתי את החור לראות אם יש משהו ולא יודע בדיוק איך לתאר את זה אך לא בהתחלה אלא עמוק יותר בחור יש בפנים בצד ימן של החור לפי דעתי מין 2 פסים קטנים כאלה בצבע משולב של העור עם טיפה לבן לפי דעתי, רואים ממש בקטנה, ובמצב רפוי כפי שהאורלוג בדק לא ממש רואים רק אני שראיתי זאת אם אני ממש מתעמק רואה בקטנה מין 2 נקודות/פסים טיפה טיפה לבנים, האורולוג לדעתי לא יראה זאת.
    יש לך מושג במה מדובר ? והאם ישלי ממש לחשוש ? לא בדקתי בחיים אם זה היה לפני או לא ....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו