בדיקת איידס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת איידס
    אסף
    22/01/2014

הייתי אצל רופאת משפחה , היא אמרה שרשמה לי במחשב הפנייה לבדיקת איידס, עשיתי את הבדיקה .... התוצאות לא הגיעו אלי , לא דרך המכונת הדפסת בדיקות בקופות חולים ולא דרך האתר שמראה את כל הבדיקות והתיק הרפואי שלי.
    התקשרתי לרופאת משפחה והיא אמרה לי שהבדיקה יצאה שלילית ושהיא גם לא מבינה איך זה לא נשלח אלי ואמרה שזה מוזר מאוד .
    יש לי ממה לחשוש שהבדיקה נשלחה אלי ומזה שלא ראיתי בעיניים שלי את ה התוצאות? למה בעצם הבדיקה לא נשלחה אלי ?
    וששאלתי אותה מה שם הבדיקה היא אמר לי HPV וקראתי שהבדיקה היא HIV (אולי לא שמעתי טוב ...)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת איידס

הוספת תגובה

• בדיקת איידס - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    23/01/2014

אינ יכול להסביר מדוע לא הגיעו תוצאות הבדיקות אליך. מאידך גיסא, העובדה שיצאת שלילי מאוד מעודדת וחייבת חזרה והדגשה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה

אסף
    23/01/2014

האם נהוג שלא נשלחות תוצאות אלי ? בגלל שמדובר בבדיקה רגישה כי באתר של כללית רשום משהו בסגנון שבדיקות שמכילות מידע רגיש נשלחות לרופא המטפל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    29/01/2014

נכון, בדיקות HIV לא נשלחות לנבדק ולא מופיעות באתר הקופה
    התוצאה נשלחת תמיד לרופא החתום על הבדיקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו