מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרהאסף22/01/2014
קיימתי יחסי מין מוגנים לפני כ3 חודשים , היו לי צריבות בתחילת השתן למספר ימים.
נבדקתי ב PCR STD ותרבית כללית שתן , התחלתי לשים לב (אולי זה גם היה לפני) שהשתן שלי יוצא בצורה כזאת כאילו שני זרמים שמתחברים לשתן אחד , לא מדובר ב 2 זרמים שכל זרם לצד אחר, אלה אותו צד אך בשתן יש כאילו חיבור כזה של 2 זרמים לא יודע איך לקרוא לזה , זה תסמין של משהו ?
ויש לציין שלפני כ 4-5 שנים היו לי צריבות בשתן גם לפעמים ירד דם , והתחתון נדבק לאיבר המין ואף השאיר אחריו את הנקודות של התחתון על חור איבר המין , זה עבר אחרי שבוע וחצי בערך ולא בדקתי את זה , מה היה לי ? והאם זה עבר כבר לאחר 4-5 שנים או שזה יכול עדיין להשאר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`23/01/2014קודם כל אין כל חשש להדבקה באיידס מנסיבות התאורים שלך!
לגבי הבעייה בדרכי השתתן- אי אפשר לעשות אבחנה מרחוק וראוי שתהיה בביקורת והשגחה של אורולוג ו/ או רופא עור ומין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה
אסף23/01/2014עברתי STD PCR ובדיקת שתן כללית ותרבית שיצאו תקינות .
יש עוד בדיקות שיכולות לאבחן משהו בשתן ?
ולגבי המקרה לפני 5 שנים , יש סיכוי שזה גרם לי נזק כלשהו שעדיין קיים אצלי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)